Ana sayfa Sosyal Medya Kefaret dizisinde senarist ters köşesini izleyici beğendi!

Kefaret dizisinde senarist ters köşesini izleyici beğendi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları Teşkilat isimli TRT1 dizisinin karşısında dirinmeye devam eden Kefaret dizisi, hikayesi ve güçlü oyunculuk performansları ile öne çıkıyor. Dizinin bir önceki bölümünde Zeynep ile Sinan ayrılığına üzülen dizi hayranlarına, bu hafta senaristten bir sürpriz vardı.

Normal durumlarda Türk dizilerinde ayrılıklar sonrasında kavuşmalar o kadar uzatılır ki, izleyiciler sinir krizi geçirirdi. Ancak Kefaret’te böyle olmadı. Tam bir ters köşe yapan senarist, Zeynep ile Sinan’ı birbirinden koparmadı… Araya saçma sapan olaylar da girmedi ve hayatın normal akışına uygun bir geri dönüş yaşandı.

Zeynep ve Sinan birbirlerinden ayrılamayacaklarını iyi gördü. Zeynep’in, geçen bölümde onca yaşanmışlıklardan sonra Sinan’ı bir çırpıda silmesi izleyicileri rahatsız etmişti. Ancak 21. bölümde bu durum düzeltildi.

“Ayrılıklar da sevdaya dahildir” sözünün yeniden hatırlatıldığı Kefaret dizisinin gidişatı izleyicileri mutlu ediyor… Hayranlar Nurgül Yeşilçay ile Mert Fırat ikilisinin de uyumundan ve performanslarından son derece memnun.

İşte Kefaret dizisinde iki aşığın kavuşma anı…

Kefaret 21. bölümde yaşananların detayı ise şöyle: Ahmet hapse giren Arzu’yu kaybetmenin şokuyla geldiği Zeynep’in evinde de barınamaz ve Meltem’in yanına dönmek zorunda kalır. Elif’in ziyareti sonucu Arzu büyük bir ruhsal çöküntü yaşar ve mahkeme, tedavisinin hastanede devam etmesine hükmeder.

Sinan, Kadir’in oğlu Kemal’in kumar borçları yüzünden aldığı ölüm tehditlerini araştırmaya başlar. Tehditlerin kaynağına ulaşan Sinan’ın sevdiklerinin başına büyük dertler açılır. Fulya ve Emre ve Münevver ile Kadir’in Zeynep’in bahçesindeki çifte düğün hazırlıkları düğüne birkaç saat kala sürpriz bir gelişme ile yarım kalır.