Ana sayfa Dizi Fragmanları Kefaret dizisinde ‘bu ne biçim adalet’ serzenişi!

Kefaret dizisinde ‘bu ne biçim adalet’ serzenişi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin bu sezonki farklı yapımlarından birisi olan Kefaret’in hikayesi Zülfü Livaneli’nin kitabındaki bir hikayeye dayanıyor. Mahinur Ergun’un senaryosunu yazdığı dizide Mert Fırat, Nurgül Yeşilçay ve Yurdaer Okur başrollerde bulunuyor.

Dizide Meltem karakterinde Özge Özacar ile Arzu karakterinde de Mine Kılıç öne çıkan diğer iki isim konumunda… Hikayesi ve akışını hayranların çok beğendiği dizinin reytingleri de ortalamanın üzerinde gelmeye devam ediyor. Teşkilat dizisinin karşısında direnmekte olan Kefaret’in 22. yeni bölümü 18 Nisan Pazar akşamı yayınlanacak ve şimdiden heyecan dorukta. Yeni bölümden ilk fragman da paylaşıldı.

Yine aksiyon dolu anların yaşanacağı 22.bölümün çok heyecanlı olacağı fragmandan bile anlaşılıyor.

İzleyicilerin sosyal medyadaki yorumları da dikkat çekmekte. Diziyi çok beğendiklerini ve final yapmasını hiç istemediklerini dile getiren hayranlar, Meltem ve Arzu karakterlerine de gıcık oluyor.

İzleyicilerin yaptıkları nedeniyle suçlu olarak gördükleri Meltem’in hiç pişmanlık yaşamaması, zeytinyağı gibi yer şeyte üste çıkmasına yönelik tepkiler de artıyor.

“Zeynep gibi iyi insanların başının beladan kurtulmaması yaşadığımız hayatların fragmanı gibi” diye yorum bırakan hayranlar, Meltem’in suçları nedeniyle hapiste olması gerektiğini düşünüyor.

“Bu nasıl adalet! Meltem’in işlediği suçları polisler neden görmüyor ve cezaevinde değil?” diye mesaj yazan hayranlar, Özge Özacar’ın performansından da memnun olduklarını ifade ediyorlar.