Ana sayfa Dizi Haberleri Kefaret dizisinde sessiz sedasız bir ayrılık yaşandı!

Kefaret dizisinde sessiz sedasız bir ayrılık yaşandı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle Pazar akşamları buluşmakta olan Kefaret dizisi başarılı reyting performansları ile yoluna devam ediyor. Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrollerinde yer aldığı dizide hikayenin gücü her bölümde daha da çok hissediliyor. Pazar akşamları her bölümü ile izleyicilerden olumlu yorumlar alan Kefaret’te fazla ön planda olmayan ünlü bir ismin ayrılığı da dikkatleri çekti.

Kefaret dizisinin kadrosunda ayrıca Özge Özacar da dikkat çeken Meltem karakteri ile göz doldururken, bir başka isim Ege Kökenli de kadrodaki önemli oyunculardan birisiydi. Ancak sessiz sedasız bir ayrılık yaşandı. Kökenli, artık yok.

Nil karakterine hayat veren Ege Kökenli, Kefaret dizisinden ayrıldı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre bu ayrılığın ardından oyuncu Menajerimi Ara dizisinin 21. bölümüne de konuk oldu. Bir süredir Star TV dizisine konuk olan ünlülerde bir azalma görülmüştü. Ege Kökenli de tek bölümlük konuk oyuncu olarak gözükecek.

Kefaret dizisinde sessiz sedasız bir ayrılık yaşandı! 7

2000’li yılların başlarından itibaren oyunculuk yapan Kökenli, Yahşi Cazibe dizisinde Itır karakteri ile dikkatleri çekmişti. Çalıkuşu’nda Mari, Güneşin Kızları’nda Melisa olarak tanınırlığını artıran oyuncu, Kefaret’ten öncesi ise Benim Tatlı Yalanım isimli romantik komedi dizisinde Aylin karakterine hayat vermişti.