Ana sayfa Dizi Fragmanları Kefaret dizisinde yakıcı bir ayrılık durumu var!

Kefaret dizisinde yakıcı bir ayrılık durumu var!

tarafından ker_def

Fox TV’nin sevilen dizilerinden olan Kefaret 2 Mayıs Pazar günü saat 20.00’de izleyicilerle 24. yeni bölümü ile buluşacak. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Kefaret dizisinin final yapacağına yönelik olarak hafta içi ortaya atılan iddialar yapımcı tarafından yalanlanmıştı. Dizinin hayranları şimdilik final tehlikesi olmadığı düşüncesinde…

Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrollerinde yer aldığı Kefaret dizisinin 24.yeni bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Yeni bölümde Zeynep ve Sinan aşklarını bir başka boyuta taşıyacak.. Bu süreçte Sude konusunda da önemli bir gelişme yaşanacak.

Kefaret dizisinde Sude’yi Zeynep’ten ayırmak için çaba harcayanlar var ve 24. yeni bölümde hem mutluluk hem de endişe dolu anlar izleyicileri bekliyor. Peki başka neler olacak? İşte tüm detaylar:

Zeynep ile Sinan balayında aşk tazelerler. Arzu, Ahmet’in evinde kendine çizilen sınırların dışına çıkarak Elif’i görebilmek için büyük bir risk alır. Münevver, Kadir ile aynı yastığa baş koymakta zorlanır.

Alp, Meltem’i ailesiyle tanıştırmaya karar verir. Sude’nin akrabası olduğunu iddia eden biri Sude’yi Zeynep’ten ayırmak için yeni adımlar atar.