Ana sayfa Sosyal Medya Kalp Atışı’ndan sonra Gökhan Alkan ile Merve Çağıran ikilisi atv dizisinde buluştu

Kalp Atışı’ndan sonra Gökhan Alkan ile Merve Çağıran ikilisi atv dizisinde buluştu

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Kalp Yarası dizisi öyle uzun bekletmeyecek, yakında izleyici ile buluşacak! Süreç Film imzalı Kalp Yarası dizisi çok dikkat çeken bir yapım konumunda. Özellikle oyuncu kadrosu ve hikayesi noktasında diziye daha şimdiden yoğun bir ilgi oluştu.

Yasak Elma’dan ayrıldıktan sonra bir süredir bekleyen Gökhan Alkan ile, Çocuk dizisinden sonra 1 sezon ekranda yer almayan Merve Çağıran ikilisinin başrolde yer alması dikkat çekici bir durum oldu. Ünlü iki oyuncu 2017 yılında yayınlanan Kalp Atışı isimli dizide de aynı sette bulunmuştu. Bu ikiliye, uzun süredir dizilerde görünmeyen Yağmur Tanrısevsin de katılınca, Kalp Yarası isimli dizi daha da dikkat çeken bir iş konumuna geldi.

Ayrıca Alev Alev dizisinde Ali karakteri ile öne çıkan Toprak Can Adıgüzel’in de ekibe katıldığının ortaya çıkması, hayranlarını mutlu etti. İnanç Konukçu, Zehra Yılmaz, Rıza Akın, Nail Kırmızıgül, Yonca Şahinbaş ile Kemal Burak Alper de Kalp Yarası dizisinde yer alan diğer isimler.

Hikayesinin Tomris Giritlioğlu’na ait olması başlı başına bir çekim merkezi olmasına yetiyor. Kalp Yarası’nın senaryosunu Sema Erol ve Mahir Erol yazıyor…

Kalp Yarası isimli dizinin çekimlerinin Antakya’da kısa süre içinde başlaması bekleniyor… Dizinin Haziran ayında da yayında olması amaçlanıyor. Bu yaz ayında birbirinden iddialı 8 dizi yaz aylarında yayında olacak ve kanalların reyting yarışı hiç bitmeyecek.

atv dizisi olan Kalp Yarası’nın yönetmeni ise Hülya Bilban…