Ana sayfa Dizi Fragmanları Kefaret dizisinden gelen bu haberi kimse beklemiyordu

Kefaret dizisinden gelen bu haberi kimse beklemiyordu

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kefaret dizisi Pazar akşamları Fox TV ekranında yayınlanıyor ve her yeni bölümü ile heyecanın da artarak devam ettiği bir yapım konumunda.Teşkilat dizisinin etkisi ile reytingleri düşmüş olsa da Kefaret’i takip eden hala geniş bir izleyici kitlesi bulunuyor.

Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur’un başrollerinde yer aldığı dizinin hem hikayesi güzel akıyor hem de oyunculuk performansları çok dikkat çekiyor. Arzu karakterinde Mine Kılıç’ın da öne çıktığı Kefaret dizisinin 25. yeni bölümünde dikkat çeken bir gelişme var.

Mine Kılıç’ın başarıyla hayat verdiği Arzu karakterinin hamile olduğunu söylemesi herkesi şaşırttı. Zeynep’in çocuğuna annelik yapma hevesinden, şimdi kendi çocuğunun olacağı düşüncesi bakalım Arzu’ya nasıl yansıyacak? Dizinin 25. bölümünden ilk fragman yayınlandı.

Arzu kızı olarak gördüğü Elif’i görmek için büyük bir riske giriyor. Zeynep ise Sude için büyük bir savaş başlattı ve onu bırakmak istemiyor.

İşte 25. bölümde yaşanacaklarla ilgili bazı detaylar: Arzu kızını görmek için büyük bir risk alır. Zeynep, Sude’yi kaybetmemek için zorlu bir hukuk mücadelesine girer. Münevver ve Kadir evlilik sorunlarının çözümü için bir ilişki terapistine giderler. Meltem ışıltılı bir hayata açılan kapıları aralamaya başlar.