Ana sayfa Sosyal Medya Kağıt Ev’in Cemre’si Helin Kandemir gümbür gümbür geliyor! Dizi en çok ona yaradı!

Kağıt Ev’in Cemre’si Helin Kandemir gümbür gümbür geliyor! Dizi en çok ona yaradı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay –  Star TV’nin pazartesi akşamları yayınlanan dizisi Kağıt Ev iddialı geldi ancak reytinglerde istediği sonucu bir türlü elde edemedi. Ancak bir oyuncunun ön plana çıkmasını sağladı. Canlandırdığı katil Cemre karakterini oynarken sergilediği yeteneğiyle herkesi etkisi altına alan Helin Kandemir, sosyal medyada övgü dolu yorumlar alıyor.

Usta oyuncular Erdal Beşikçioğlu ve Nur Fettahoğlu’nun başrolllerini paylaştığı dizi güçlü oyunculuk ve performanslara rağmen istenilen sonucu elde edemedi. Şu ana kadar üç bölümü yayınlanan dizinin yayından kaldırılacağına dair söylenti var.

Dizinin en dikkat çeken ismi hiç kuşkusuz Cemre karakterini canlandıran Helin. 17 yaşındaki oyuncu öylesine başarılı bir performans sergiliyor ki izleyenlerin gözleri açık kalıyor. 2017 yılında rol aldığı İsimsizler dizisiyle oyunculuğa başlayan Helin Kandemir bugüne kadar Bir Litre Gözyaşı, Hakan: Muhafız ve Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde rol aldı.

Kağıt Ev'in Cemre'si Helin Kandemir gümbür gümbür geliyor! Dizi en çok ona yaradı! 11

Helin Kandemir, Kağıt Ev dizisinde canlandırdığı Cemre karakterini bir röportajında şöyle anlatmıştı: “Cemre, Fırtına ailesinin 16 yaşındaki ortanca çocukları. Gözükara,ailesine düşkün, ve hayatla olan mücadelesini sert veren bir genç kız. Sahip olduğu mental rahatsızlık ve bir yanlış anlaşılma durumu üzerine bir suç işliyor. Fırtına ailesinin hayatı buna bağlı olarak tamamen değişiyor. Hikaye içerisindeki hiçbir karakterin olmadığı gibi Cemre de tamamen iyi ya da tamamen kötü değil.”

Dengesiz ve tehlikeli bir karakteri canlandıran Helin Kandemir sosyal medyada aldığı övgülerle dikkat çekiyor.

Bir izleyici yaptığı yorumda “Mimik yapmakta bile zorlanan kişilerin abartılması yerine daha 16 yaşlarında olmalarına rağmen çoğu oyuncuya taş çıkaran bu iki yeteneğin abartılmasını isterim.” diye yazdı.

Kağıt Ev'in Cemre'si Helin Kandemir gümbür gümbür geliyor! Dizi en çok ona yaradı! 12

Bir başka izleyici bu yeteneğin harcanmaması gerektiğine dikkat çekti ve “HelinKandemir Kağıt Ev dizisinde soğukkanlı piskopat bir katili oynuyor şu an. İşlediği suçtan pişman olmak bir yana bir de anasına babasına atarlanıp sahte gözyaşları döküyor. Sektör bu kızdaki yeteneği harcarsa pisleşirim.” dedi.

Kağıt Ev'in Cemre'si Helin Kandemir gümbür gümbür geliyor! Dizi en çok ona yaradı! 13

Kağıt Ev'in Cemre'si Helin Kandemir gümbür gümbür geliyor! Dizi en çok ona yaradı! 14

Kağıt Ev'in Cemre'si Helin Kandemir gümbür gümbür geliyor! Dizi en çok ona yaradı! 15

TV eleştirmeni Sina Koloğlu da geçtiğimiz günlerde yayınladığı yazısında Kandemir için uluslararası bir yetenek olabileceği belirterek, “v ahalisi, “Bu kız oynuyor” dediler. Cemre Fırtına rolünde Helin Kandemir. 17 yaşında tam anlamı ile bir yetenek Helin! Geleceği parlak demek biraz basit olacak. Uluslararası çapta değerlenebilecek bir oyuncudan bahsediyoruz diyelim.” diye yazmıştı.