Ana sayfa Dizi Haberleri Kenan Çoban, Mehmed Fetihler Sultanı dizisine katılarak ekibe güç kattı!

Kenan Çoban, Mehmed Fetihler Sultanı dizisine katılarak ekibe güç kattı!

tarafından ker_def

Mehmed: Fetihler Sultanı İkinci Bölümüyle Yine Nefesleri Kesen sahneler vardı. Diziye ikinci bölümünde katılan Kenan Çoban, Malkoçoğlu Bali Bey karakteriyle Mehmed’in gücüne güç kattı. Ünlü oyuncu, çok sevilen Kurtlar Vadisi dizisinde Abdülhey karakteri ile milyonlarca izleyicinin hayranlığını kazandı.

Oyunculuk kariyerinde en çok bu rol ile hatırlanan Kenan Çoban, farkı yapımlarda dikkat çeken farklı rollerde de bulundu. Oyuncu adına yeniden televizyon dizilerine hem de tarihi bir proje ile dönüş yapmak güzel bir adım olarak gözüküyor.  Kenan Çoban en son, 2015 ile 2020 yılları arasında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz isimli fenomen dizide Fahri karakteri ile yer almıştı.

Önceki bölümde Mehmed, Çandarlı’nın tuzaklarıyla tahtından indirilmiş ve Saruhan Sancak Beyliği’ne gönderilmiştir. Yeni bölümde ise Çandarlı’nın kurnaz planları neticesinde Sultan Murad, Mehmed’i payitahta çağırdı.

Sultan Murad, “Bu cihana iki sultan çoktur” diyerek Mehmed’e kendi adına akçe bastırmasının hesabını sormak için kararlıydı. Mehmed’in payitahta getirilme görevi ise Malkoçoğulları’na emanet edilmişti.

“Namımız da pusatımız da Sultan Murad Han’ın emrindedir” diyen Malkoçoğlu Bali Bey, vazifesini yerine getirmeye Saruhan Sancak Beyliği’ne varır. Şehabeddin Paşa, Malkoçoğlu Bali Bey’e Mehmed’in türlü oyunlarla tahttan indirildiğini anlatır. Durumu anlayan Malkoçoğlu Bali Bey de artık Şehzade Mehmed’in yanındadır.

Güçlü kadrosu ve soluksuz bırakan aksiyon sahneleriyle “Mehmed: Fetihler Sultanı”, her salı günü saat 20.00’de TRT1’de..