Ana sayfa Dizi Haberleri Kenan İmirzalıoğlu’nun yarışması ara verdi, yeni diziye başlayacak mı?

Kenan İmirzalıoğlu’nun yarışması ara verdi, yeni diziye başlayacak mı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster isimli yarışma programı, Kardeşlerim dizisinin gelişi ile birlikte yayından bir süreliğine kaldırıldı. Kenan İmirzalıoğlu’nun sunuculuğunu üstlendiği yarışma programının Mayıs ayına kadar ara verdiği konuşuluyor.

İmirzalıoğlu ise bir hastaneden çıkarken görüntülendi. Rutin kontroller için hastaneye geldiğini belirten oyuncu, bir sıkıntı olmadığını ifade etti. “Pandemi günleri bildiğiniz gibi, sağlıklı bir şekilde vakit geçirmeye çalışıyoruz” diye konuşan oyuncu, yeni bir projesinin olmadığını ifade etti.

Bilindiği üzere oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan ve Melisa Sözen ile birlikte Blu TV ile FX ortak yapımı olan Alef dizisinde rol almıştı. İkinci sezonunun çekilip çekilmeyeceği de merak ediliyordu. Ancak İmirzalıoğlu şimdilik bir projenin olmadığını ifade etti.

Oyuncu, Kurtlar Vadisi dizisiyle setlere döneceği yönündeki iddiaları da yanıtladı. İmirzalıoğlu, “Bir takım bazı haberler duyuyorum, sizin gibi ben de medyadan okuyorum” dedi.

Lalin isimli kızını kucağına alan oyuncu, eşi Sinem Kobal ile birlikte evde bebeğiyle ilgileniyor. Oyuncu, kız babası olmanın nasıl bir duygu olduğunu ise şu sözlerle anlattı:

“İnsan babasıyız, orada yavrunun büyümesini görüyoruz. Kız baba ilişkisini ileride daha iyi kuracağız. Çok güzel bir şey. Allah isteyen herkese nasip etsin. Güzel duygular.”

Kenan İmirzalıoğlu sosyal medya kullanmıyor. Oyuncu, sosyal medyada yer almayı da hiç düşünmediğini açıkladı. Oyuncu, “Böyle huzurum, keyfim yerinde hiç ihtiyaç da duymuyorum” diye konuştu.