Ana sayfa Sosyal Medya Farah Zeynep Abdullah, Masumlar Apartmanı’nda dikkat çeken o ayrıntıyı paylaştı!

Farah Zeynep Abdullah, Masumlar Apartmanı’nda dikkat çeken o ayrıntıyı paylaştı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Salı akşamları TRT1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde bu hafta dikkat çeken bir sahne vardı. Herkesin heyecanla ‘Ne zaman sokağa çıkacak?’ dediği Safiye, sonunda Naci’nin ısrarıyla sinemaya kadar gitti. Yıllardır eve kapanan Safiye’nin tedirgin olmaması için Naci, sinemayı da kapattırmıştı. Kimselerin olmadığı sinemanın girişindeki afişler ise dikkatli gözlerden kaçamadı!

Dizinin takipçileri bu sahneleri ilgiyle izlerken, bazı detayları görenler de sosyal medyada paylaştılar. Başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın yer aldığı dizinin yeni bölümündeki bu sahneler ilgiyle izlendi.

Naci ve Safiye’nin gittiği sinemadaki film afişleri, gerçek filmlere ait değildi. Üstelik başrollerde yer alan isimler de dizinin oyuncularıydı. Detaylar görenleri gülümsetti.

Uydurma film afişlerinde yazan başrol oyuncuları bölümüne dizideki oyuncuların adları yazılmıştı. Yönetmen kısmında da Masumlar Apartmanı dizisinin yönetmeni Çağrı Vila Lostuvalı’nın instagram adresindeki ismi ÇVL7 eklenmişti.

Farah Zeynep Abdullah, Masumlar Apartmanı'nda dikkat çeken o ayrıntıyı paylaştı! 8

Bu afişlerde bir başka ayrıntı daha vardı. Görünen tüm afişlerin içinde bir tanesi gerçek bir filme aitti.  ‘Kader Postası’ afişi, kimi izleyicileri gülümsetti. Zira dizinin ikinci yönetmeni olan Çiğdem Bozali’in, Elif Akarsu Polat ile senaryosunu yazdığı ve yönetmenliğini yaptığı filminin afişiydi. 2019 yılı Aralık ayında gösterime giren filmde Tansel Öngel de oynuyordu.

Farah Zeynep Abdullah da dizinin yönetmenlerinden Çiğdem Bozali’nin bu afişini instagram sayfasından paylaşarak güzel bir jest yaptı. Oyuncu, “Aaa kimin filmi bu?” sözleriyle Bozali’yi etiketledi.

Farah Zeynep Abdullah, Masumlar Apartmanı'nda dikkat çeken o ayrıntıyı paylaştı! 9