Ana sayfa Dizi Fragmanları Kendi Düşen Ağlamaz dizisi, perşembe akşamlarına renk katacak!

Kendi Düşen Ağlamaz dizisi, perşembe akşamlarına renk katacak!

tarafından ker_def

TRT 1’in büyük merak uyandıran yeni dizisi kendi Düşen Ağlamaz’ın yayın tarihi belli oldu. Yaz boyunca hem sizi güldürecek hem de içinizi ferahlatacak dizi 22 Haziran perşembe akşamı TRT 1’de başlıyor…

Güçlü oyuncu kadrosu ve samimi anlatımı ile yaz aylarına damgasını vuracak TRT 1’in yeni dizisi “Kendi Düşen Ağlamaz” dizisi merakla beklenen projelerden birisi oldu. Netflix’te yayınlanan “Anne Biz Kimden Kaçıyorduk” isimli diziyle parlayan Eylül Tumbar’ın da televizyon dizilerindeki kariyeri bu proje ile başlamış olacak.

Kendi Düşen Ağlamaz dizisi, perşembe akşamlarına renk katacak! 8

Kadrosunda ‘’Hakan Yılmaz, Selen Soyder, Eylül Tumbar, Enes Koçak, Berat Yenilmez, Hivda Zizan Alp, Yonca Şahinbaş, Serhan Onat, Sema Çeyrekbaşı,Yiğit Kalkavan, Sait Genay, Beste Yaralı, Çağla Boz ve Yiğit Kaan Yazıcı gibi sevilen isimleri buluşturan “Kendi Düşen Ağlamaz” 22 Haziran Perşembe akşamı TRT 1’de başlıyor.

Yönetmenliğini Emre Kabakuşak ile İnci Balabanoğlu’nun yaptığı Ayşegül Çiçekoğlu’nun aynı adlı kitabından uyarlanan senaryosunu Gülbike Sonay Üte ve Tuna Kıygı birlikte kaleme aldığı “Kendi Düşen Ağlamaz’ Babasının yeniden evlenmesine engel olmak için ani bir kararla onun onaylamayacağı bir genç ile nikah masasına oturmaya karar veren Alize’nin renkli ve sıcak hikayesini ekrana taşıyacak.

Kendi Düşen Ağlamaz dizisi, perşembe akşamlarına renk katacak! 9

İzleyici ile buluşmak için sabırsızlandıklarını belirten oyuncular, setteki sıcak ortamın ekrana ve izleyici de geçeceğini umduklarını söylediler.

“Kendi Düşen Ağlamaz” 22 Haziran perşembe TRT 1’de.