Ana sayfa TV Programları Kendine İyi Bak 189. Bölümünü İzle

Kendine İyi Bak 189. Bölümünü İzle

tarafından ker_def

Kendine İyi Bak programı Show TV ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Programın 189. bölümünün tamamı youtube kanalında yayınlandı. Videodan full hd olarak izleyebilirsiniz.

“Kendine İyi Bak”ta bugün; Pratik Bilgiler Uzmanı Meltem Açıkel hayatı kolaylaştırmaya yardımcı püf noktalarıyla konuk olurken, Onkoloji Uzmanı Prof. Dr. Canfeza Sezgin sağlığa dair etkili karışımlar paylaşıyor. Estetik ve Plastik Cerrahisi Uzmanı Doç. Dr. Hayati Akbaş’ın estetik ve güzelliğe dair merak edilenleri anlatacağı programda, Protez Uzmanı ve Diş Hekimi Dr. İlker Aslan ağız ve diş sağlığı ile ilgili önerilerde bulunuyor….Hayat senin baktığın kadar güzel!

Etrafındaki güzelliklerin farkına varmak, sağlığına özen göstermek, yenilikleri keşfetmek, bilmenin mutluluğunu yaşamak, değişimin tam kalbinde yer almak için Kendine İyi Bak artık hafta içi her gün sizlerle!

Ebru Akel Sancak’ın renkli sunumuyla Kendine İyi Bak yeni yayın döneminde, yeni saatiyle hafta içi her gün sağlıktan güzelliğe en yeni bilgileri öğrenmek isteyenleri Show TV ekranlarına bekliyor.

Kendine İyi Bak hafta içi her gün 08.15’te Show TV’de!