Ana sayfa Dizi Haberleri Kerem Alışık yeni dizisinde yine güçlü bir adam karakteri ile eski rollerini tekrarlayacak!

Kerem Alışık yeni dizisinde yine güçlü bir adam karakteri ile eski rollerini tekrarlayacak!

tarafından ker_def

Usta oyuncu Kerem Alışık, bulunduğu yapımlarda genelde güçlü ve etkili erkek karakterlerini canlandırıyor. En son Bir Zamanlar Çukurova dizisinde de varlıklı ve gücünün farkında olan Ali Rahmet Fekeli karakteri ile izlediğimiz oyuncu, büyük bir hayranlık uyandırmıştı.

Kerem Alışık’ın güçlü adam karakterleri konusunda bir standardı var ve birçok projede onu bu rolün farklı bir nüansını sergilerken görebilirsiniz. İşte böyle bir rol de Sipahi dizisiyle geliyor. 12 Aralık Pazartesi akşamı ilk bölümü yayınlanacak olan yeni istihbarat içerikli dizide Kerem Alışık’ı Yıldırım Bozok isimli karakter ile izleyeceksiniz.

Kerem Alışık yeni dizisinde yine güçlü bir adam karakteri ile eski rollerini tekrarlayacak! 8

Kaan Yıldırım ve Özge Gürel ile birlikte Kerem Alışık’ın başrolünde yer aldığı Sipahi dizisi yayınlanan fragmanları ile büyük ilgi gördü. Kerem Alışık’ın Yıldırım Bozok karakteri de hayranları tarafından çok merak ediliyor.

Uzun yıllar Milli İstihbarat Teşkilatı’nda görev almış ve büyük başarılara imza atmış olan Yıldırım Bozok vatan üzerine hain planların yapıldığını öğrenince görevinin başına geri dönecek.

Yine güçlü ve etkili bir adam karakteri ile eski rollerindeki tercihlerine yakın bir proje tercihi yapan Kerem Alışık, bir kez daha şaşırtmamış oldu.

Kerem Alışık yeni dizisinde yine güçlü bir adam karakteri ile eski rollerini tekrarlayacak! 9

Aksiyon sahneleriyle ekranlara damga vurması beklenen dizi için ünlü oyuncunun; yakın dövüş, silah ve atış eğitimleri aldığını da hatırlatalım.

Batı toplumları ile mücadele eden, Türkiye’yi tehdit eden organizasyonlara karşı operasyonlar yapan istihbarat konularının öne çıkacağı Sipahi dizisinin büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinden sonra bir süre dinlenme fırsatı bulan Kerem Alışık’ın yeniden etkili bir karakter ile ekrana dönmesini hayranları sabırsızlıkla bekliyor.