Ana sayfa Sosyal Medya İşte Cemre Baysel’in yeni dizi imajı!..

İşte Cemre Baysel’in yeni dizi imajı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Ekranlara en son Senden Daha Güzel adlı romantik komedi türündeki diziyle gelen  genç oyuncu Cemre Baysel yeni projesini dijital platform için çekiyor.

Blu TV’de ilk sezonu 2018 yılında yayınlanan Bozkır isimli polisiye ve suç türündeki dizinin ikinci sezonunun çekimleri başladı. Dizide Cemre Baysel’e başrolde Yiğit Özşener ve Furkan Andıç eşlik ediyor.

Cemre Baysel dizide canlandıracağı ‘Sevda’ karakterini instagram hesabında yayınladı. Baysel’in paylaşımı, oyuncuyu özleyen hayranlarını heyecanlandırdı.

İşte Cemre Baysel'in yeni dizi imajı!.. 7

Kısa sürede binlerce beğeni ve yorum alan fotoğraflara oyuncunun takipçileri tarafından, ‘Hayırlı olsun’ şeklinde pek çok yorum yapıldı.  Bozkır’ın yeni sezon çekimleri Eskişehir’de yapılıyor. Ekranlardaki son iki dizi projesi de romantik -komedi türünde olan oyuncu bu defa dram türündeki bir yapımla izleyici karşısına çıkacak.

Polisiye ve suç dramasını buluşturan Bozkır, görsel dünyası, gizemli hikayesi ve başarılı oyunculuklarıyla ilk sezonunda izleyicilerin beğenisini kazanmıştı. Başarısını ikinci sezonda da sürdürmek için iddialı olan dizi yine bozkırı ve suçu merkezine alacak.

Yapımını ARC Film’in yapımcılığını Fatih Enes Ömeroğlu’nun üstlendiği soluksuz izlenecek dizinin senaryosunu Levent Cantek kaleme alırken yönetmenliğini Cantek ile Şahin Altuğ üstleniyor. Bozkır’ın kadrosunda Yiğit Özşener, Furkan Andıç ve Cemre Baysel ile birlikte Gizem Karaca, Beril Pozam, Fatih Al, Cemal Toktaş, Bülent Düzgünoğlu yer alıyor.