Ana sayfa Sosyal Medya Ayça Ayşin Turan hakkında çarpıcı ifadeler; Biricik bir ay ışığı gibi yörüngesini aydınlatıyor!

Ayça Ayşin Turan hakkında çarpıcı ifadeler; Biricik bir ay ışığı gibi yörüngesini aydınlatıyor!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  Ekranlara en son Star TV’de yayınlanan Ada Masalı isimli romantik komedi türündeki diziyle gelen Ayça Ayşin Turan, 2021 yılı Aralık ayında ekrana veda eden projesinin ardından bir yıldır ekranda yok.

Bu süreçte dijital platform Netfix için bir film çeken, reklam filmlerinde yer alan oyuncu sık sık sosyal medya paylaşımları vasıtasıyla hayranlarıyla hasret gideriyor.

Elele Dergisi’nin Aralık ayı sayısına kapak olan oyuncu dergiye birbirinden çarpıcı pozlar verdi. Dergi kapağını 6.1 milyon takipçisinin olduğu instagram hesabında da yayınlayan oyuncunun paylaşımı kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum aldı.

Ayça Ayşin Turan hakkında çarpıcı ifadeler; Biricik bir ay ışığı gibi yörüngesini aydınlatıyor! 7

Dergide oyuncuyla ilgili dikkat çeken ifadelere yer verildi. Kapak yüzü olduğu Elele Dergisi’nde Ayça Ayşin Turan hakkında; “Hayatın tüm dengelerini, derinlikli bir yaşam aşığı olarak kalbinde yumuşatıyor ve anın bilinmezliğe açılan her ihtimalinde, sevginin kıymetini bilerek yoluna devam ediyor. @aycaaysinturan biricik bir ay ışığı gibi yörüngesini aydınlatırken; şimdi birlikte parlıyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Hayranlarının yeni proje haberi beklediği güzel oyuncu konuyla ilgili yaptığı en son açıklamada; “Çok merak edilen projem hala belli olmadı. Hala senaryo okuyorum.” diye konuşmuştu.