Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin, Hande Erçel ile ilgili son hamlesiyle bir devri kapattı!..

Kerem Bürsin, Hande Erçel ile ilgili son hamlesiyle bir devri kapattı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay–Ayrılık haberleriyle gündemden düşmeyen Kerem Bürsin ile Hande Erçel cephesinde yeni bir gelişme yaşandı.

Ayrılık haberlerinin ilk günlerinde sosyal medya hesaplarında birbirini takip etmeye devam eden çiftten Hande Erçel  geçtiğimiz hafta Kerem Bürsin’i takipten çıkmıştı. Kerem Bürsin ise Hande Erçel’i takip etmeye devam ediyordu.

Ancak yakışıklı oyuncunun cephesinde de durum değişti. Kerem Bürsin de eski sevgilisini instagramda takip etmeyi bıraktı. Kerem Bürsin’in bu hareketi ikilinin hayranlarına, ‘Bir devir kapandı’ dedirtti.

Kerem Bürsin, Hande Erçel ile ilgili son hamlesiyle bir devri kapattı!.. 7

Çift hakkında geçtiğimiz ay gündeme gelen ayrılık haberlerinden sonra basında pek çok iddia yer almış, ayrılık kararını güzel oyuncu Hande Erçel’in aldığı Kerem Bürsin’in barışma çabalarına Erçel’in net bir şekilde olumsuz yanıt verdiği ve Erçel’in, arkadaşlarına “Tamamen bitti, artık dönüş yok” dediği iddiaları ortaya atılmıştı.

Fikir anlaşmazlıkları yüzünden yollarını ayıran Kerem Bürsin ve Hande Erçel çifti ayrılık konusunda basına hiç konuşmazken, Çiftin birbirini sosyal medyada takip etmeyi bırakması ikilinin barışmasını umut eden hayranlarına artık geri dönüşün olmadığı mesajını verdi.

Öte yandan, Bürsin ile Erçel’e aşkın kapılarını aralayan Sen Çal Kapımı dizisinin Türkiye yayınının ardından 85 ülkede birden yayınlanması, ikiliyi bir anda dünya gündemine çıkardı.

Hande Erçel ve Kerem Bürsin aşkı bitti ancak Sen Çal Kapımı dizisi sosyal medyada fırtınalar estirmeye devam ediyor. İki oyuncu diziyle birlikte hala dünyadada  popülerliğini sürdürüyor.