Ana sayfa Dizi Haberleri Kerem Bürsin hayranları perşembe gününe kilitlendi!

Kerem Bürsin hayranları perşembe gününe kilitlendi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kerem Bürsin 2 yıl sonra yeniden televizyon ekranına dönüş yapıyor. Sen Çal Kapımı dizi projesi ile büyük bir kariyer çıkışı gerçekleştiren oyuncu, sonraki 2 sezon boyunca başka bir televizyon projesinde yer almadı. Bi Tuhaf Hikaye isimli dijital bir dizide oynayan ve hayranlarının bu projesini de çok merek ettiği ünlü oyuncu, 6 Temmuz perşembe akşamından itibaren Ya Çok Seversen isimli yeni dizisi ile takipçilerinin karşısına çıkacak.

Hafsanur Sancaktutan gibi enerjisi çok yüksek ve partnerleri ile iyi bir uyum yakalayan bir kadın oyuncunun Ya Çok Seversen dizisinin başrolünde yer alması da dikkat çekici bir gelişme olarak yorumlanıyor. Kerem Bürsin hayranları, Hafsanur Sancaktutan ile kısa sürede uyum sağlamalarından memnun.

Fragmanları sıklıkla paylaşılan ve iki genç oyuncunun yüksek enerjisini sette ortaya koyması ile birlikte heyecanın giderek arttığı Ya Çok Seversen dizisi 6 Temmuz Perşembe akşamı Kanal D ekranında başlayacak. Kerem Bürsin’in hem yurt içindeki hem de yurt dışındaki hayranları da perşembe akşamının gelmesini adeta iple çekiyor.

Sosyal medyadaki paylaşımlara bakılırsa Kerem Bürsin’in özellikle yabancı hayranları büyük bir heyecan içinde yeni projeye odaklanmış durumda. Dizinin reytinglerinin de yaz dönemi olmasına rağmen ortalama oranların üzerinde gerçekleşmesi bekleniyor.

Hatice Aslan, Şerif Erol, Cemre Ebuzziya, Nazmi Kırık, Aziz Caner İnan, Mine Kılıç, Oğulcan Arman Uslu, Durukan Çelikkaya, Özgün Akaçca ve Adin Külçe gibi genç ve usta isimlerin yer aldığı dizinin yaz dönemine damga vurması hatta kış sezonunda da devam etmesi de bir başka beklenti.