Ana sayfa Dizi Fragmanları Kerem Bürsin hayranları sabırsız, Ya Çok Seversen dizisinin heyecanı çok yüksek!

Kerem Bürsin hayranları sabırsız, Ya Çok Seversen dizisinin heyecanı çok yüksek!

tarafından ker_def

“Ya Çok Seversen” 6 Temmuz Perşembe başlıyor… Merakla beklenen dizi ile ilgili Kanal D yoğun bir tanıtım kampanyası yapıyor. Dizinin iyi bir reyting ile başlaması için çaba harcayan Kanal D yetkilileri, sosyal medya ve dijital platformlarda fragman üstüne fragman paylaşıyor.

Kanal D’nin, Ay Yapım imzalı yeni dizisi ‘’Ya Çok Seversen’’ ilk bölümü ile ekrana geliyor. Başrollerinde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ı bir araya getiren dizinin perşembe akşamı yayınlanacak olan bölümünden ön izleme sahnesi yayınlandı.

Ya Çok Seversen, annesi öldükten sonra küçük yaşta gönderildiği yatılı okuldan bir daha aile evine dönmeyen ve hayatını kendi ayakları üstünde yurtdışında geçiren, kimseye güven duymayan Ateş ile gerçek ailesini hiç tanımamış, insanları kandırarak para kazanan Leyla’nın yollarının kesişme hikayesini konu alıyor.

Dizi özellikle Türk dizilerinin çok izlendiği ülkelerde de merakla bekleniyor. Kerem Bürsin’in dünyanın dört bir yanındaki hayranının heyecan içinde olduğu yeni dizisi için sosyal medyada yapılan büyük kampanyalar da projeye olan ilginin boyutunu ortaya koymakta.

Kerem Bürsin takipçileri için Ya Çok Seversen dizisi yaz döneminde başlayacak ama uzun sürmesi beklenen bir iş gibi gözüküyor. Oyuncunun yine eğlenceli ama farklı bir karakter ile ekranda olacağını fragmanlardan fark eden hayranları, bu tür rollere çok yakıştığını düşünüyor.

Ya Çok Seversen 06 Temmuz Perşembe akşamı Kanal D’de ilk bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkacak.