Ana sayfa Dizi Haberleri Yanık Ülke dizisinin oyuncu kadrosu büyük dikkat çekiyor!

Yanık Ülke dizisinin oyuncu kadrosu büyük dikkat çekiyor!

tarafından ker_def

Fox TV ekranında yeni sezonda izleyicilerle buluşması beklenen Yanık Ülkü isimli dizinin ön hazırlıkları ve oyuncuların belirlenmesi süreci devam ediyor.

Dizinin oyuncu kadrosunun da tamamlanma aşamasına geldiği bilgileri medyaya yansıdı. Süreç Film tarafından hazırlanan dizinin başrollerinde Gonca Vuslateri, Serkan Çayoğlu ve Ayça Ayşin Turan bulunuyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Sanem Babi, Nazlı Bulum gibi isimler de bulunuyor. Diziye ayrıca çocuk oyuncu Çınar Yükçeker’in de katıldığı basına yansıdı. Yükçeker, daha önce Ateş Kuşları isimli dram dizisinde Yakup karakterini canlandırmıştı.

Yanık Ülke dizisinde ‘’Savaş’’ karakterini canlandıracak isim de Mehmet Aykaç oldu. Yeni sezonda FOX’ta yayına girecek olan dizide bir avukatı canlandıracak olan Aykaç, yeni dizi ile hayranlarının karşısına çıkacak.

Temmuz ayının üçüncü haftasından itibaren ekip provalar için bir araya gelecek. Saç, makaj ve okuma provalarının yapılacağı Yanık Ülke dizisinde hareketli anlar Temmuz ayının üçüncü haftasından itibaren başlamış olacak.

Benal Tairi’nin yöneteceği dizinin hikayesini ise 4 kişiden oluşan bir senarist grubu yazıyor.