Ana sayfa Dizi Haberleri Kerem Bürsin, iki dizisiyle iki farklı ülkeye adeta çıkarma yapıyor!

Kerem Bürsin, iki dizisiyle iki farklı ülkeye adeta çıkarma yapıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Kerem Bürsin’in rol aldığı iki dizinin, farklı ülkelerde aynı anda yayınlanmasıyla, dünya çapındaki hayranlarına yenilerinin eklenmesi söz konusu! Bürsin’in, şu anda sezon arası veren dizisi Sen Çal Kapımı, İtalya’da, Şeref Meselesi dizisi ise Polonya’nın Novelas+ kanalında yayınlanmaya başladı.

Bir süre önce sezon finali yapan Fox TV’nin dizisi Sen Çal Kapımı dizisi, sosyal medyadan büyük bir destek almakta. Dizininin ve başroldeki Kerem Bürsin ile Hande Erçel’in hayranları, adeta sosyal medyayı mesajlarıyla bombardımana tutuyor!

Dizi şu anda yayında olmasa da ikilinin hayranları, eski bölümleri anıyor, iki oyuncunun sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımları konuşuyor, Maldivler’e birlikte tatile gitmeleri gündemden düşmüyor!

Haziran ayında yeniden ekranda olması beklenen dizinin, yakında İtalya’nın Canale 5 kanalında yayınlanacak. Tanıtımları dönmeye başlayan diziye ilgi ise çok büyük. Şimdiden sosyal medyada sıklıkla yer alıyor konu.

Bu arada Kerem Bürsin’in de rol aldığı ve Kanal D’de 26 bölüm yayınlanan Şeref Meselesi dizisinin de Polonya’da kısa bir süre önce ekrana gelmeye başladığı da öğrenildi.

Şeref Meselesi dizisinin yönetmenliğini Altan Dönmez’ın üstlenirken, başrollerinde Kerem Bürsin, Şükrü Özyıldız, Yasemin Allen, Şükran Ovalı ve Burcu Biricik rol alıyordu. Dizi, Bir İtalyan dizisi olan L’onore e il Rispetto isimli yapımın Türkiye uyarlamasıydı.