Ana sayfa Dizi Haberleri Nesrin Cavadzade’nin Yasak Elma’dan gidişiyle ilgili dedikodulara son noktayı, Şevval Sam koydu!

Nesrin Cavadzade’nin Yasak Elma’dan gidişiyle ilgili dedikodulara son noktayı, Şevval Sam koydu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de yayınlanan Yasak Elma dizisinden geçtiğimiz hafta ayrılan Nesrin Cavadzade’nin, sete destek için gelen eski yönetmenlerden Neslihan Yeşilyurt ile tartışıp çıkıp gittiği ve telefonunu da kapattığı, yapımcı Fatih Aksoy’un da çekimi terkeden oyuncuya ulaşamaması üzerine, karakteri Şahika’ya cenaze sahnesi yazılarak diziden çıkarıldığı gündeme gelmişti.

Eda Ece ve Neslihan Yeşilyurt’un bir köşede sohbet ettikleri ve o sırada çekimi olan Nesrin Cavadzade’nin de işin uzun sürmesi üzerine tepki vermesiyle tartışma yaşandığı şeklinde konuşmalar medyada yer aldı.

Cavadzade, bu söylemleri hiç bir yanıt vermezken, bir cenaze sahnesi ile diziden ayrıldı. Şahika’nın gidişinin ani olması, yaşananlarla ilgili söylentileri de gündemden düşürmedi.

Şevval Sam, set çıkışı karşılaştığı magazincilerin kendisine sorduğu sorular üzerine Cavadzade’nin diziden ayrılmasıyla ilgili ilk kez konuştu. Oyuncu, aralarında hiç bir problem olmadığı özellikle vurgulayarak
“Nesrin benim hayatta en sevdiğim insanlardan biri. Herkes burada birbirine çok güçlü bağlarla bağlı” diyerek söze başlayan oyuncu, ailelerinden çok sette birlikte çalıştıkları insanları gördükleri, herkesin farklı bir dünyası olduğunu, her zaman her şeyin süt liman olmasının zaten mümkün olamayacağını anlatarak “Mutlaka yanlış anlaşılmalar olacak, zayıf anlar olacak. Gereğinden fazla tepki gösterilmiş şeyler de olacak. Çok insani şeyler eğer söylediğiniz şey oysa” diye konuştu.

Nesrin Cavadzade'nin Yasak Elma'dan gidişiyle ilgili dedikodulara son noktayı, Şevval Sam koydu! 8

“Nesrin Şahika karakteri ile harikalar yarattı”

Medyada yer alan şekliyle bir açıklama yapmak yerine, olaya farklı bir bakış açısı getiren ve durumun dedikoduya dönüşmesinden rahatsızlık duyduğu şeklindeki söylemleriyle Şevval Sam, konuya şöyle devam etti:

“…Onun haricinde, kimse kimseye derinden bir nefret duymadığı sürece, bazen çatışmalar olur. Aslında Nesrin 20 bölüm önce çıkacaktı ama karakteri çok güçlü bir yapıydı. Sonradan girdi. Şahika çok güçlü bir şeye dönüştü. Nesrin de harikalar yarattı Şahika karakteriyle. Dolayısıyla daha da uzatıldı onun rolü ve çok yakıştı diziye ama hikaye bitince bazı değişiklikler, nasıl büyük değişiklikler oldu daha öncesinde de belki değişiklik zamanı gelmişti. Bilmiyorum. Bazı detayları çok bilmiyorum ama dediğim gibi biz burada ailemizden çok bu insanlarla bir aradayız. Her zaman bazı yanlış anlaşmalar olur, toleransımızın yüksek olduğu, düşük olduğu dönemler olabilir. Bunlar çok temeli sarsacak, insanları birbirinden nefret ettirecek gibi problemler değil…”

Nesrin Cavadzade'nin Yasak Elma'dan gidişiyle ilgili dedikodulara son noktayı, Şevval Sam koydu! 9

“Yapımcımız karar veriyor. Bunlar bizim dışımızda olan şeyler!”

Yapımcı Fatih Aksoy’un Cavadzade’ye ulaşamayınca projeden gönderdiği şeklindeki bir sorunun gelmesi üzerine oyuncu, konuyla ilgili detaylı bilgisi olmadığını anlatarak “Çok fazla, böyle detayı bana sormayın. İş artık biraz daha dedikodu mahiyetine dönüşüyor. Ben de dedikodudan hoşlanmam. Bu çok insani bir şey. Tamamen kendi organik akışı içinde bir sonuca ulaştı ve bunlara da yapımcımız karar veriyor. Dolayısıyla insanlara bana, Eda’ya, Nesrin’e güçlü bir sorgu halinde soru yağmuruna falan tutuyorlar. Bizim dışımızda şeyler bunlar. Dün geceden beri konuşuyoruz Nesrin, Eda, ben hani hep birlikte konuşuyoruz. Arkadaşlığımız da umarım sonsuza dek sürer, hepsini çok seviyorum çünkü. Bunlar iş. Bu kadar büyütülecek bir şey yok ortada!” diye konuştu.

Şevval Sam’ın röportajının tamamını aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz…