Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin ile Alp Navruz arasında sosyal medyada kıyasıya rekabet var!

Kerem Bürsin ile Alp Navruz arasında sosyal medyada kıyasıya rekabet var!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Adba TV, 23-29  Ağustos haftasında sosyal medyada en çok konuşulan erkek oyuncuların listesini yayınladı.

‘Ekranın En popüler Erkek Oyuncuları’ listesinde Kerem Bürsin yine ilk sırada yer aldı. Ünlü oyuncu, uzun süredir zirvede ki yerini kimselere kaptırmıyor. ‘Sen Çal Kapımı’ dizisinde birlikte rol aldığı Hande Erçel ile yaşadığı aşk, oynadığı reklam filmleri, dijital platformda yayınlanan ‘Aynen Aynen’ dizisi, yeni projeleri ve verdiği röportajlar ile hep gündemde olan oyuncu kariyerinin en parlak dönemini yaşıyor desek yalan olmaz.

Kerem Bürsin ile Alp Navruz arasında sosyal medyada kıyasıya rekabet var! 10

Kerem Bürsin’i bir başka yakışıklı oyuncu takip ediyor. ‘Ada Masalı’ dizisinde ‘Poyraz’ karakteri ile hayran sayısını artıran Alp Navruz sosyal medyada Kerem Bürsin’in tahtını zorlamaya devam ediyor. Haftalardır zirvenin ilk iki sırasını kimselere bırakmayan iki oyuncu arasında kıyasıya bir rekabet var.

Kerem Bürsin ile Alp Navruz arasında sosyal medyada kıyasıya rekabet var! 11

Listenin 3. sırası bu haftada geçen haftakiyle aynı, Kanal 7’nin günlük dizisi ‘Emanet’de ‘Yaman’ karakterine hayat veren Halil İbrahim Ceyhan’ 3. sıradaki yerini koruyor.

Kerem Bürsin ile Alp Navruz arasında sosyal medyada kıyasıya rekabet var! 12

En Popüler Erkek Oyuncular Listesinin 3 sırasında ise bu hafta geçen haftakine göre bir değişiklik göze çarpıyor; Listede bu hafta İlhan Şen’in yerini Aytaç Şaşmaz aldı. ‘Baht Oyunu’ dizisinde ‘Bora’ karakterine hayat veren yakışıklı oyuncu ‘Aşk Mantık İntikam’ dizisinde ‘Ozan’ karakterine hayat veren İlhan Şen’in tahtını ele geçirdi. Şen’in 6. sıraya düştüğü Adba TV’nin listesinin tamamını aşağıda görebilirsiniz.

Kerem Bürsin ile Alp Navruz arasında sosyal medyada kıyasıya rekabet var! 13