Ana sayfa Sosyal Medya Ozan Akbaba, adrenalin garantili ‘Anka’ filminin çekimlerini tamamladı!

Ozan Akbaba, adrenalin garantili ‘Anka’ filminin çekimlerini tamamladı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ozan Akbaba, ‘Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ dizisinde 6 sezondur canlandırdığı ‘İlyas Çakırbeyli’ karakteri ile büyük beğeni topluyor. Ünlü oyuncu, hikayesi kendisine ait olan ve yıllardır hayalini kurduğu’Anka’ adlı film projesinin çekimlerini tamamladı.

Hız tutkunu bir karakterin hikayesinin anlatıldığı ‘Anka’nın çekimlerinin bittiğini instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla duyuran Akbaba mutluluğunu şu sözlerle ifade etti; “AnkaFilm biter. Ama tecrübeyle, ama zorluklarla, ama stresle, ama kaygıyla.. Nihayetinde Biter. Kurduğum hayalin üstüne ekleyen bir ekiple çalıştığımız için şanslıyım. Ve tabi yüzümün düştüğü anlarda çay ısmarlayıp hararetimi alan bir ekiple.

Ozan Akbaba, adrenalin garantili ‘Anka’ filminin çekimlerini tamamladı! 9

İşte bu yüzden ekip çok önemli. Sanıyorum harika bir iş başardık. Bu zor işin üstesinden gelen, bu işi omuzlayan herkese teşekkür ederim. Bu ekip Türk sinemasında bir dönüm noktasına adını altın harflerle yazdı. Aç parantez: Hız filminin olmazsa olmazları, perde arkası kahramanları, asıl işi yüklenen kardeşlerim, araç pilotlarına, driver’lara ne kadar teşekkür edersem az. Bu saatten sonra bizi kimse yıkamaz. Teşekkür ederim.”

Ozan Akbaba, adrenalin garantili ‘Anka’ filminin çekimlerini tamamladı! 10

MGX Fim’in yapımcılığını üstlendiği  ‘Anka’da,  Toyota Supra’dan Corvette Zr1’e, Ferrari f430’dan Porche 911 Cabriolet’e, BMW Z4’den Bentley’e hatta Masserati Quattro Porte’ye kadar en fenomen modeller özel sürüş eğitimi almış oyuncu kadrosu tarafından kullanılıyor.

Adrenalin garantili Anka’ filminin yönetmen koltuğunda’ Filinta’ ve ‘Halka’ dizilerinin başarılı yönetmeni Süleyman Mert Özdemir oturuyor. Ozan Akbaba ile birlikte Serdar Orçin, Atilla Şendil, Engin Hepileri, Deniz Işın, Uğur Uzunel’in başrollerini paylaştığı ‘Anka’ yüksek aksiyonlu bir film olarak dikkat çekiyor.

Ozan Akbaba, adrenalin garantili ‘Anka’ filminin çekimlerini tamamladı! 11

İsminden de anlaşılacağı üzere sıfırı tüketmiş bir adamın arabalara olan tutkusu ile küllerinden doğmasını anlatan film yarışmak kadar dostların ve ailenin de önemli olduğunu vurguluyor. Bu yüzden mesajı çok net; “Gittiğin her yere seni zafere taşıyan insanlarla gidersin. Herkesi geç, geride kimseyi bırakma…” Bu yüzden şimdiden kemerlerinizi bağlasanız iyi edersiniz.