Ana sayfa Dizi Haberleri Kerem Bürsin ile Demet Özdemir buluşması gerçekleşmeyecek!

Kerem Bürsin ile Demet Özdemir buluşması gerçekleşmeyecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dünya ile Benim Aramda isimli yeni Disney Plus dizisi için Demet Özdemir ile anlaşma yapıldığının ortaya çıkması hayranlarını çok heyecanlandırdı. İlk olarak rolün Hande Erçel’e teklif edildiği ama genç oyuncunun sevişme sahnesi nedeniyle dizide yer almak istemediği de iddialar arasında yer almıştı.

Dizinin erkek başrolü için ise Buğra Gülsoy’un düşünüldüğü ama Disney Plus yetkililerinin isteği üzerine Kerem Bürsin ile anlaşma sağlandığı yönünde bilgiler de ortaya çıkmıştı. Ancak bu bilgilerde bazı hatalar olduğu yeni gelişmelerle anlaşıldı.

Kerem Bürsin’in ayrıldığı sevgilisi Hande Erçel’in projeyi kabul etmemesi ve Demet Özdemir’in başrol kadın oyuncusu olması ile ortaya ilginç bir durum çıkmıştı.

Kerem Bürsin ile Demet Özdemir’in bu projede başrolde yer alması beklenirken, Kerem Bürsin’in projede bulunmak istemediği ortaya çıktı. Gelen son bilgiler Demet Özdemir’in başrolde yer alacağı erkek partnerinin henüz netleşmediği yönünde oldu.

Dizide ilk başta düşünülen Buğra Gülsoy ile görüşmelerin devam ettiği iddiası da ortaya atıldı. Demet Özdemir’in Disney Plus dizisindeki partnerinin kim olacağı konusu hayranları tarafından büyük bir merakla bekleniyor.