Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan’ın setteki enerjisine hayran olmamak elde değil!

Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan’ın setteki enerjisine hayran olmamak elde değil!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında yayınlanan Ya Çok Seversen dizisinin iki başrol oyuncusu çok yoğun bir mesai harcıyor. Hem dizinin çekimlerinde yoğun bir süreç içinde bulunan ikili hem de projenin başarılı olabilmesi için sosyal medyada aktif bir şekilde yer alıyor.

Dizinin seti zaten çok yoğun ve ekip zaten sahneleri tamamlamak ve her hafta bir bölümü yetiştirmek için büyük çaba içinde. Sıcaklar bir yandan sıkıntı yaratırken, dizinin düşük gelen reytingleri de moral bozuyor.

Ancak hem sosyal medyada elde edilen muhteşem etkileşim oranları hem de dizinin yurt dışında 20 ülkeye ulaşmaya başlamasının verdiği bir gurur ekibin motivasyonunu artırıyor.

Bir yanda düşük gelen reytinglerin moral bozukluğu, diğer yanda yoğun çalışmalar sürerken, Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan’ın enerjisine hayran olmamak elde değil!

Çünkü ikili projenin başarısı için her şeyi ortaya koydu. Hem sette yoğun sahne çekimleri yapılıyor hem röportajlar veriliyor hem sosyal medyada öne çıkmak için içerikler üretiliyor.

Kerem Bürsin ile Hafsanur Sancaktutan'ın setteki enerjisine hayran olmamak elde değil! 7

Tüm bu süreç de izleyicilerin gözlerinin önünde yaşanıyor. Geçtiğimiz gün de Ya Çok Seversen dizisinin yeni bölümünde oyuncular lunaparkta eğlenceli anlar geçirdiler.

Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ın yeni bölümde yayınlanacak atlıkarıncadaki keyifli sahnelerini ilgi görmesi bekleniyor. İkili birlikte güzel pozlar vererek dizinin hayranlarını etkilemek için de çaba sergiliyor.

‘Ya Çok Seversen’ dizisinin etkisi ülke sınırlarını aşarken ekip ve oyuncular açısından sette keyifli bir ortam olduğu da fotoğraflara yansıyor.