Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kerem Bürsin ile Serenay Sarıkaya dün akşam ayrılık kararı aldı, Kerem Bürsin evi terk etti!

Kerem Bürsin ile Serenay Sarıkaya dün akşam ayrılık kararı aldı, Kerem Bürsin evi terk etti!

tarafından ker_def

Ünlü çift Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin, 3,5 yıldır aşk yaşamaktaydı. Çiftin geçtiğimiz günlerde ayrılık kararı aldığı ve bu durumu da yakın çevrelerine söyledikleri iddiaları ortaya atıldı. Magazin programlarında da bu konunun detayları üzerine yayınlar yapılmaya başlandı.

Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa programında da konuyla ilgili detaylar izleyicilerle paylaşıldı. Aşklarıyla gündemden düşmeyen ve evlenmeleri beklenen ünlü çift Serenay Sarıkaya ve Kerem Bürsin’in ayrılık iddiası herkesi de biraz şaşırttı.

Çift önceki akşam, 3,5 yıllık ilişkilerini sonlandırma kararı aldı. Yakın çevrelerine de ayrılık nedeni olarak, ilişkilerinin artık çok yorulduğunu ve heyecanlarını kaybettiklerini söylediler.

Gülşen Yüksel Salt, çiftin söylemlerini canlı yayında izleyicilerle paylaştı. Heyecanlarının kalmadığını söyleyen çift bir jean reklamında bir araya gelmişlerdi ve sonrasında da aşkları başlamıştı. Müge Dağıstanlı da o dönemlere giderek birbirlerine utana sıkıla mesaj atıp sonra aşık oldukları detayını verdi.

Müge Dağıstanlı, “Dün akşam itibariyle karar vermişler. Bir süreden beri problem vardı. Kerem Bürsin’in geçen Şubat’ta Amerika’ya gitmesi, 6 aydan sonra İstanbul’a dönmesi, oturup konuşmaları, yüzde yüz ayrılıyoruz demeleri dün akşama rastlıyor” açıklamasında bulundu.

Müge Dağıstanlı iddialarını bir adım daha ileriye taşıdı ve bu sabah itibariyle Kerem Bürsin’in evden de ayrıldığını anlattı. Videodan diğer detayları da edinebilirsiniz.