Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin, instagram hesabını geri aldı. Oyuncunun ilk paylaşımı ne oldu?

Kerem Bürsin, instagram hesabını geri aldı. Oyuncunun ilk paylaşımı ne oldu?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kerem Bürsin’in, 9 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabı geçtiğimiz hafta kapatılmıştı. Oyuncunun hesabının kapanmasının ardından takipçileri twitter da Bürsin’i konuyla ilgili soru yağmuruna tutmuştu.

Kendisine gelen yorumlara karşılık Bürsin, “Ne olduğunu bilmiyorum” diyerek Instagram’dan yardım istediğini belirtmişti.  Hatta Bürsin, bir takipçisinin Instagram’da etkin olmayan hesapların kapatıldığını söylemesi üzerine bu paylaşıma da yanıt vererek, sorunun öyle bir şey olmadığını ve birkaç gün içerisinde sosyal medya platformuna yeniden döneceğini söylemişti.

Kerem Bürsin, instagram hesabını geri aldı. Oyuncunun ilk paylaşımı ne oldu? 8

Kerem Bürsin’in instagram hesabı dün yeniden aktif hale geldi. Oyuncunun ilk paylaşımı ise ‘Geri döndüm’ yazarak paylaştığı fotoğraf oldu. Bürsin, hesabının kapanma nedeni ile ilgili bir açıklama yapmadı.

Kerem Bürsin, instagram hesabını geri aldı. Oyuncunun ilk paylaşımı ne oldu? 9

‘Sen Çal Kapımı’ dizisinde birlikte rol aldığı Hande Erçel ile aşk yaşayan Kerem Bürsin, Hande Erçel’in kendi sayfasında, kalbinin üzerine şanslı anlamına gelen ‘lucky’ yazarak paylaştığı fotoğrafını da kalp emojisi koyarak instastorysine taşıdı.