Ana sayfa Dizi Haberleri Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nu bir kez daha bir araya getiren Yargı dizisi “set” dedi!

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nu bir kez daha bir araya getiren Yargı dizisi “set” dedi!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Önümüzdeki sezon Kanal D’de yayınlanacak olan iddialı dizi Yargı’da son hazırlıklar tamamlandı, ekip sete çıktı. Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nu Aşk 101 dizisinden sonra bir kez daha bir araya getiren dizi izleyicilerine adalet kavramını sorgulatacak.

Bugüne kadar hep iddialı dizilere imza atan Ay Yapım yine çok çarpıcı bir yapımla ekrana gelmeye hazırlanıyor. Yargı isimli dizi çok güçlü oyuncuları bir araya getiriyor. Dizide Deniz ve Urgancıoğlu’nun yanı sıra Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Ali Seçkiner Alıcı gibi usta isimler yer alıyor.

Yargı dizisinin ekibi birkaç gün önce bir araya gelmiş ve okuma provasını yapmıştı. Setten önceki son dönemeç olan bu aşama da tamamlanınca dizi ekibi bugün çekimlere başladı. Şimdi izleyiciler büyük bir merakla dizinin ilk bölümünü bekliyor.

Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nu bir kez daha bir araya getiren Yargı dizisi “set” dedi! 7

Dizi, Sema Ergenekon’un Adliye’de yaptığı gözlemlere dayanarak oluşturduğu hukuki çatışmaları yansıtıyor. Savcı Ilgaz ve avukat Ceylin’in arasında yaşananları anlatacak olan Yargı dizisi izleyicilere aile değerlerini ve adalet kavramını farklı bir bakış açısıyla sorgulatacak.

Bu arada Yargı dizisi usta oyuncu Uğur Polat’ın da beş yıl aradan sonra yeniden ekranlara dönmesini sağlıyor. Dizi dünyasına 1989 yılında Cahide ile adım atan yetenekli oyuncu bugüne kadar Sıcak Saatler, Yeditepe İstanbul, Sultan Makamı, Türkan, Kayıp Şehir, Ulan İstanbul gibi unutulmaz dizilerde rol aldı. Uğur Polat son olarak 2016 yılında Gecenin Kraliçesi dizisinde Aziz karakterini canlandırmıştı.

Yargı dizisinin yayın tarihi henüz belli değil. Ancak yeni sezonla birlikte Kanal D ekranında izleyiciyle buluşacak.