Ana sayfa Sosyal Medya Kırgın Çiçekler’in Songül’ü Gökçe Akyıldız geri dönüyor! İşte 4 yıl sonra gelen müjde!

Kırgın Çiçekler’in Songül’ü Gökçe Akyıldız geri dönüyor! İşte 4 yıl sonra gelen müjde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Gökçe Akyıldız, Kırgın Çiçekler’den 4 yıl sonra dizi teklifini kabul etti! 1992 yılında Sinop’ta dünyaya gelen oyuncu, çocukluk döneminden itibaren oyuncu olarak setlerde yer aldı. Gökçe Akyıldız, bir döneme damgasını vuran Kırgın Çiçekler dizisinin Songül karakterine hayat verdi. Çok başarılı performans ortaya koyan oyuncu, 4 yıldır başka bir projede görünmedi.

2003 yılından itibaren dizi setlerinde yer almaya başlayan oyuncu, önemli yapımlarda birbirinden farklı rolleri canlandırdı. Hayat Devam Ediyor dizisindeki Zozan karakterinden sonra, Fatih Harbiye’nin Aslı’sı olarak dikkat çeken oyuncu, Medcezir’de ise Zeynep olarak ekrana geldi.

Gökçe Akyıldız’ın geniş kitleler tarafından çok sevilmesini sağlayan dizi ise 2015-2018 yılları arasında yayınlanan Kırgın Çiçekler oldu.

Kırgın Çiçekler'in Songül'ü Gökçe Akyıldız geri dönüyor! İşte 4 yıl sonra gelen müjde! 12

Mustafa Özyurt ile dizinin setinde tanışan ve sonra evlenen Gökçe Akyıldız, 2018 yılında oğlu Ömer’i dünyaya getirdi. Kırgın Çiçekler’de ses teknisyeni olan eşi ile uzun süre birlikte çalışan oyuncu, 2020 yılının Ağustos ayında ise eşinden boşandı.

Yeniden setlere dönmeye hazırlanan Gökçe Akyıldız’ı ikna eden dizi ise Akif isimli dijital yapım oldu. TRT’nin dijital platformu için çekilecek olan Mehmet Akif Ersoy’un hayatını anlatacak olan dizi, başarılı oyuncunun yeniden setlere dönüşünü sağlayacak.

Kırgın Çiçekler'in Songül'ü Gökçe Akyıldız geri dönüyor! İşte 4 yıl sonra gelen müjde! 13

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre ünlü şair Mehmet Akif Ersoy’un kızı Cemile karakterini Gökçe Akyıldız canlandıracak.

Kırgın Çiçekler’den 4 yıl sonra yeniden setlere dönüş yapacak olan oyuncu, hayranlarını da çok mutlu edecek.

Akif isimli dizide Fikret Kuşkan, Özge Borak ve Ertan Saban da bulunuyor.