Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin kendini yakışıklı bulmadığını açıkladı!

Kerem Bürsin kendini yakışıklı bulmadığını açıkladı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kerem Bürsin, Hürriyet Gazetesi YouTube kanalında yayınlanan ‘Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet’ programına konuk oldu. Oyuncu programda, iş yaşamı ve özel hayatı ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

34 yaşındaki Kerem Bürsin, yaşıyla ilgili bir soru üzerine kendisini daha genç hissettiğini söyleyerek, “Kendimi 20 yaşında hissediyorum. Hatta bazı arkadaşlarım 13 diyor. 30’lar çok hızlı geçiyor. Doğum günümde dileğim, dünyayla alakalıydı. Çünkü hiç iyi bir yolda değiliz, doğaya verdiğimiz zararın haddi hesabı yok” dedi.

Kerem Bürsin kendini yakışıklı bulmadığını açıkladı! 9

Programda, “Ben jön değilim, olmak da istemiyorum” açıklaması ile dikkat çeken Kerem Bürsin, ‘Jön’ kavramı hakkında şu açıklamayı yaptı; “Ben jön değilim, olmak istemiyorum. Hayatımı yaşamak istiyorum. Kalıpların, bir kafesin içine girmek istemiyorum.”  Kerem Bürsin kendini yakışıklı bulmadığını açıkladı! 10

Çok sayıda hayranı olan oyuncu programda, kendini yakışıklı bulmadığını da itiraf etti. Kerem Bürsin, “Kendimi yakışıklı bulmuyorum. Kim kendini yakışıklı buluyor ki? Şunu merak ediyorum, gerçekten biri aynanın karşısına geçip ‘Vay be ne kadar seksiyim’ diyor mu? Bana göre değil. Bu kendimi sevmiyorum demek değil ama benim derdim o değil” şeklinde konuştu.

Kerem Bürsin kendini yakışıklı bulmadığını açıkladı! 11

Star TV’da yayınlanan ‘Sen Çal Kapımı’ dizisindeki rol arkadaşı Hande Erçel ile aşk yaşayan Kerem Bürsin, “Aşk olağanüstü bir şey” diyerek, “Aşk , bizi insan yapan şeylerden biri. Her anlamda ilham veriyor” açıklamasını yaptı. Oyuncu, Hande Erçel’le ilgili duygularını ise şu sözlerle ifade etti; “Hande müthiş bir insan. Onu çok seviyorum. Her şeyden önemlisi çok iyi arkadaşız. Bu değerli bir şey. Çok da iyi kalpli bir insan.”

Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet Programı’nın tamamını aşağıda izleyebilirsiniz;