Ana sayfa Sosyal Medya Yakışıklı oyuncu Sarp Levendoğlu, aşkını sosyal medyadan ilan etti!

Yakışıklı oyuncu Sarp Levendoğlu, aşkını sosyal medyadan ilan etti!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son Savaşçı’ dizisinde canlandırdığı ‘Yörük Haydar Bozkurt’ karakteri ile ekranlara gelen Sarp Levenoğlu tüm yazı Datça’da geçirdi. Sörf yapmayı çok seven yakışıklı oyuncu tatilde bol bol sörf de yapıyor.

Hayranları, oyuncunun yeni sezonda ekranlarda olup olmayacağını merak ediyor. Geçtiğimiz haftalarda, ‘Son Yaz’ dizisi için Sarp Levendoğlu’nun isminin gündeme geldiğinin ancak oyuncunun teklifi kabul etmediğinin haberini vermiştik.

Yakışıklı oyuncu Sarp Levendoğlu, aşkını sosyal medyadan ilan etti! 8

Şu sıralar  oyuncunun adı, ‘Alparslan’ dizisi için geçiyor. Ancak henüz imzalar atılmadı. Barış Arduç’un canlandıracağı Alparslan’ın en büyük rakibi Romen Diyojen karakteri için düşünülen Sarp Levendoğlu ile anlaşma yapılması yüksek ihtimal olarak gözüküyor. Öte yandan Sarp Levendoğlu yaşadığı aşkla gündemde.  Sarp Levendoğlu, kendisi gibi oyuncu olan Naz Çağla Irmak ile yeni bir aşka yelken açtı. Çift sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla aşklarını ilan ettiler.

Yakışıklı oyuncu Sarp Levendoğlu, aşkını sosyal medyadan ilan etti! 9

Naz Çağla Irmak, yaşam öyküsü ile milyonlara ilham olan ve erken yaştaki kaybıyla Türkiye’yi göz yaşına boğan Neslican Tay’ın yaşam öyküsünü anlatan ‘Demir Kadın: Neslican’ filminde Neslican’ı canlandırıyor. Yaşama tutunma mücadelesi ve daima korumayı başardığı pozitif duruşuyla milyonlara umut olan Neslican Tay’ın hayatını anlatan film ile adından söz ettirecek olan Naz Çağla Irmak aynı zamanda, usta oyuncu Hülya Gülşen Irmak’ın kızı.