Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin, Latin Amerika’dan gelen büyük sürprizine kavuştu!

Kerem Bürsin, Latin Amerika’dan gelen büyük sürprizine kavuştu!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Kerem Bürsin, romantik komedi dizisi Sen Çal Kapımı ile şöhretine şöhret kattı! Hande Erçel ile birlikte rol aldığı diziyle hayran kitlesini büyüttü. Bürsin, bu şöhretle birlikte özellikle Latin Amerika ülkelerinde büyük bir hayranlıkla karşılanıyor son dönemde. Bu hayranlığın sonucunda da çok özel bir ödülün sahibi oldu!

Son dönemde bir kaç kez ziyaret ettiği İspanya’da coşkuyla karşılanması İspanyol basınınn da ilgisi çekmiş ve haberlere konu olmuştu. Oyuncu, ülkeden bazı teklifler de aldı ve değerlendirme aşamasında olduğu da biliniyor.

Bu arada dizilerinin Latin Amerika ülkelerinde gösterilmesi ile birlikte Kerem Bürsin’e dünyanın öbür ucundan gelen övgü dolu mesajların yanı sıra bir de ödül haberi ulaşmıştı geçtiğimiz günlerde.

Kerem Bürsin, Latin Amerika'dan gelen büyük sürprizine kavuştu! 8

80’den fazla ülkede Sen Çal Kapımı dizisinin yayınlanmasının ardından oyuncunun yabancı hayran kitlesi giderek büyüdü. Her rol aldığı yapım dikkatle takip edilirken dizilerinin yurtdışına satışlarında da artış yaşandı. Kerem Bürsin’e bu uluslararası şöhret ile birlikte bazı ödüller de gelmeye başladı!

Oyuncunun, Latin Amerika’nın prestijli ödüllerinden birine aday olması büyük sevinç yaşatmıştı. Ödül töreninden gelen haber ise daha büyük bir sevinçle karşılandı. Latin Amerika’da Kerem Bürsin, Sen Çal Kapımı dizisindeki performansı ile ‘Produ Ödülleri’nde ‘En İyi Yabancı Erkek Oyuncu’ kategorisinde birinci olmuştu.

Haber kısa sürede hayranları arasında da yayılmıştı. Türk oyuncularının, rol aldıkları dizilerle birlikte farklı ülkelerden ödüller almaları, Türkiye’ye de büyük gurur yaşatıyor. Kerem Bürsin’in aldığı bu ödül de hayranları tarafından heyecanla karşılandı.

Kerem Bürsin, Latin Amerika'dan gelen büyük sürprizine kavuştu! 9

Bürsin, geçtiğimiz günlerde de ödülüne kavuştu! Ödül aldığı haberinden sonra PRODU ödülünü de bizzat teslim aldı kısa bir süre önce ve ödülüyle bir pozunu yayınladı.

Kerem Bürsin, kendisine gösterilen bu ilgi ile ilgili soruya da “Bence bunun ndeni bizim bu tutkumuzun olması. Biz tutkulu insanlarız” yorumunu yaptı.