Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinin karakterlerinden müthiş başarı! Sosyal medyada kimseye yer bırakmadılar!

Kardeşlerim dizisinin karakterlerinden müthiş başarı! Sosyal medyada kimseye yer bırakmadılar!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – 3. sezonu ile atv’nin sevilen dizisi Kardeşlerim, ekranda ilgiyle takip ediliyor. Deneyimli isimlerle genç kuşak oyuncuları buluşturan Kardeşlerim dizisi, dram dolu hikayesi ve aynı zamanda bir gençlik dizisi olarak da merakla izleniyor.

Serkan Birinci’nin yönetmenliğini üstlendiği NG Medya imzalı dizi, 2021 yılının Şubat ayında ekranlara gelmeye başlamıştı. Hikayesini Gül Abu s Semerci’nin yazdığı dizide Celil Nalçakan, Fadik Sevin Atasoy ve Cüneyt Mete gibi deneyimli oyuncuların yanı sıra Su Burcu Yazgı Coşkun, Onur Seyit Yaran, Melis Minkari, Yiğit Koçak, Lizge Cömert, Recep Usta gibi genç kuşak oyuncular da ön plana çıkıyor.

Özellikle Asiye ve Doruk karakterlerine hayat veren genç oyuncular Su Burcu Yazgı Coşkun ve Onur Seyit Yaran, uzun süredir sosyal medyada popülerlik konusunda kimseye yer bırakmıyorlar! Ayrıca Asiye ve Doruk çifti olarak da sosyal medyanın gündeminden düşmüyorlar.

Kardeşlerim dizisinin karakterlerinden müthiş başarı! Sosyal medyada kimseye yer bırakmadılar! 8

Somera tarafndan Kasım ayı kapsamında gelen ileti sayılarına göre dizi karakterlerinin hangilerinin ön plana çıktığı araştırması yapıldı. Bu araştırma sonuçlarına göre Kardeşlerim dizisinin 5 karakteri, diğer dizilerin karakterlerini geçerek tabloda yerlerini aldılar!

“Sosyal TV’deki En Popüler Karakterler” kategorisinde ilk 5 ismin yer aldığı tablo aşağıda. Bu tabloda başka bir dizinin karakterine yer bile kalmamış! Kardeşlerim dizisinin Doruk, Asiye, Berk, Süsen ve Ömer karakterlerine gelen ileti sayıları, diğer dizi karakterlerinden çok daha fazla.

Kardeşlerim dizisinin karakterlerinden müthiş başarı! Sosyal medyada kimseye yer bırakmadılar! 9

Ekranda 3 sezondur sevilerek izlenen Kardeşlerim dizisi, sosyal medyada da başarılı bir süreç izliyor. Dizinin Doruk karakteri, 3 milyon 679 bini geçen ileti sayısı ile ilk sırada. Asiye ise 3 milyon 678 bini geçen ileti sayısı ile hemen 2. sırada.

Dizide Recep Usta’nın hayat verdiği Berk 2 milyon 949 binden fazla ileti alırken, Lizge Cömert’in hayat verdiği Süsen 1 milyon 772 binden fazla ileti ile 4. ve Recep Usta’nın oynadığı Ömer de yine 1 milyon 772 bini geçen oyu ile 5. sırada.