Ana sayfa Dizi Haberleri Kerem Bürsin, yeni dizisi Lemi için bakın hangi detaya dikkatleri çekti!

Kerem Bürsin, yeni dizisi Lemi için bakın hangi detaya dikkatleri çekti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Kerem Bürsin’in geçtiğimiz hafta sosyal medya hesabından üstü kanlar içindeki fotoğrafı büyük dikkat çekmişti. Oyuncunun yeni dizisi Lemi’den ilk paylaşım olması nedeniyle de hayranlarının büyük ilgi gösterdiği paylaşım, adeta sosyal medyada büyük bir etkileşim oluşmasını sağladı.

Kerem Bürsin’in dijital dizisi Lemi hakkında fazla bir detay yok. Oyuncunun rol arkadaşlarından birisinin de Ebrar Demirbilek olacağına yönelik bilgilerde basına yansıdı. Kerem Bürsin de yaptığı açıklamada çocuk oyuncu Ebrar’dan bahsetti ama her şeyin daha netleşmediği vurgusunu da yaptı.

Disney Plus ile yaptığı özel anlaşma sonrasında nasıl bir rolle setlere geri döneceği hala merak edilen oyuncu, bu konuda bir detay vermek istemiyor.

Kerem Bürsin, “Açıkçası şu anda projeyle ilgili hiçbir şey konuşamıyorum. Ama güzel olacak. Diziyle alakalı çok fazla bir şey paylaşamıyorum. Ebrar, evet. Ama dediğim gibi tam net değil her şey” açıklamasında bulundu.

Kerem Bürsin, yeni dizisi Lemi için bakın hangi detaya dikkatleri çekti! 7

Lemi dizisinde Kerem Bürsin’in başka hangi isimlerle partnerlik yapacağı da şimdiden merak konusu oldu.

Farah Zeynep Abdullah’ın erkek oyuncuların yanına ‘domates seçer gibi’ partner seçildiği şeklindeki açıklaması muhabirler tarafından Kerem Bürsin’e soruldu.

Kerem Bürsin, “Bence çok doğru söylemiş. Maalesef doğru söyledi. Bu ülkemize has bir şey değil, genel dünyada böyle. Hemen her sektörde böyle. Hoş değil ama yapımcıların bence bir tık daha seçimleri, yani bilmiyorum, kimseyi eleştirmek istemiyorum. Ama piyasamızda toksik erkekler de var, hala çalışıyorlar. Bu tarz şeylere önem vermemiz lazım” açıklamasında bulundu.

Yurt dışından gelen dijital platformlar için bu tür konuların çok önemli olduğu vurgusunda da bulunan Kerem Bürsin, Türk piyasasında da bu tür konulara çok önem verilmesinin şart olduğunu sözlerine ekledi.