Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin’den Hande Erçel’e, seni tanımlayacak kelime yok!..

Kerem Bürsin’den Hande Erçel’e, seni tanımlayacak kelime yok!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Geçtiğimiz günlerde ABD’ye giden oyuncu Hande Erçel, New York’tan paylaştığı fotoğraflarıyla gündem olmaya devam ediyor.

25 milyon takipçisinin bulunduğu instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla hayranlarını mest eden Hande Erçel’in paylaşımlarına sevgilisi Kerem Bürsin de kayıtsız kalamıyor.

Fox TV’de yayınlanan Sen Çal Kapımı dizisinin setinde başlayan arkadaşlıkları kısa sürede aşka dönüşen Hande Erçel ve Kerem Bürsin çifti attığı her adım ile haber oluyor.

Verdikleri röportajlarda birbirlerine olan aşklarını her fırsatta dile getiren çift, sosyal medyadan birbirlerinin paylaşımlarına yaptıkları yorumlarla da dikkat çekiyor. Kerem Bürsin, sevgilisinin New York paylaşımlarına yine iltifatlarla dolu bir yorum yaptı.

Kerem Bürsin'den Hande Erçel'e, seni tanımlayacak kelime yok!.. 9

Ünlü oyuncu, Hande Erçel’in fotoğrafının altına ingilizce olarak, ‘Seni tanımlayacak bir emoji yok’ yazarak sevgilisine olan beğenisini dile getirdi.

Kerem Bürsin'den Hande Erçel'e, seni tanımlayacak kelime yok!.. 10

Uzun bir süre ABD’de kalmayı planlayan Hande Erçel, instagram paylaşımları ile adından söz ettirmeye devam edeceğe benziyor.

Kerem Bürsin'den Hande Erçel'e, seni tanımlayacak kelime yok!.. 11