Ana sayfa Dizi Haberleri Ayşenil Şamlıoğlu yeni dizisinde yeni görünümüyle şaşırttı!

Ayşenil Şamlıoğlu yeni dizisinde yeni görünümüyle şaşırttı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Tiyatro ve televizyon dünyasının deneyimli ve başarılı oyuncusu Ayşenil Şamlıoğlu, dizilerin en çok aranan oyuncularından. Her dizisinde bambaşka bir karakterle karşımıza çıkan oyuncu en son Menajerimi Ara’da Peride karakterini canlandırmıştı. Şamlıoğlu yeni dizisi Yargı’da ise yine bambaşka bir görünümle karşımızda.

65 yaşındaki Ayşenil Şamlıoğlu bugüne kadar birçok tiyatro oyunu sahneledi. Ferhunde Hanımlar dizisiyle yıldızı parlayan Şamlıoğlu, Doktorlar, Fikrimin İnce Gülü, Galip Derviş, Medcezir, Jet Sosyete gibi onlarca dizide rol aldı.

Ayşenil Şamlıoğlu yeni dizisinde yeni görünümüyle şaşırttı! 2

Ayşenil Şamlıoğlu en son Menajerimi Ara dizisinde Peride karakterini canlandırdı. Eski Yeşilçam oyuncularının menajeri olan Peride, oyuncuları gibi eski moda bir kadındı ve köpeğini hiç yanından ayırmazdı. Sarı lüle lüle saçlarıyla izleyicinin Peride olarak çok sevdiği Ayşenil Şamlığlu yeni dizisi Yargı’da ise çok farklı bir halde karşımızda.

Ayşenil Şamlıoğlu yeni dizisinde yeni görünümüyle şaşırttı! 3

Deneyimli oyuncu pazar akşamları Kanal D’de yayınlanan başarılı dizi Yargı’nın oyuncu kadrosuna dahil oldu. Şamlıoğlu dizide Şahver Yengi isimli bir karakteri canlandırıyor. Ve bu kez çok daha ciddi görünümle izleyici karşısına çıktı.

Yedinci bölümde ilk kez Ilgaz ile Pars’ın hocası ‘Şahver’ karakteriyle izleyici karşısına çıkan Şamlıoğlu, geçmişte Ilgaz’ın dedesi Merdan’ın davasına bakan kişi olarak hikayede kilit bir role sahip olacak.

Ekranların en başarılı oyuncularından biri olan Ayşenil Şamlıoğlu izleyicileri şaşırtmaya devam ediyor. Deneyimli oyuncu daha önceki dizilerinde de farklı saç modelleri ve karakterlerle hayranlarının karşısına çıkmıştı.

Bu arada Yargı başarısını sürdürüyor. Dizi güçlü hikayesi ve etkileyici oyunculuk performansları ile geçen hafta Teşkilat dizisini AB ve ABC1 kategorilerinde geride bırakarak büyük bir iş başarmıştı.