Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisi 3 bölüm sonra bir eşik daha atlayacak! Eda Ece şimdiden hatırlatmayı yaptı!

Yasak Elma dizisi 3 bölüm sonra bir eşik daha atlayacak! Eda Ece şimdiden hatırlatmayı yaptı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’de ekrana gelen Yasak Elma dizisi, 4. sezonuyla da izleyenleri şaşırtmaya devam ediyor! Her bölüm ayrı bir olayın, absürtlüğün yaşandığı dizide entrika da ilginç gelişmeler de bir türlü bitmek bilmiyor! Yeni sezonda 85. bölüm adeta dizi için bir milat olmuştu. Pek çok karakteri giden ve yenileri gelen dizi, ekranda bir gelişmeye daha imza atacak!

Med Yapım imzalı Yasak Elma dizisinde Yıldız’ı oynayan Eda Ece, instagram sayfasını etkin kullanmakta. Oyuncu, setten bol bol kamera arkası pozlarla çeşitli tüyoları da izleyenlerle paylaşıyor. Hayranlarının merakla takip ettiği Eda Ece, son yaptığı paylaşımla bir hatırlatmayı da aktardı.

Yasak Elma dizisi 3 bölüm sonra bir eşik daha atlayacak! Eda Ece şimdiden hatırlatmayı yaptı! 10

Yasak Elma dizisinin ilk bölümü 19 Mart 2018 yılında yayınlanmıştı. Aradan geçen süreçle birlikte dizide pek çok değişiklik yaşandı, adeta ‘kimler geldi, kimler geçti’ dedirten bir süreç işledi.

Kimi zaman eleştiri bombardımanına tutuldu, kimi zaman gidenlerin ardından uzun süre sosyal medyadan senariste kızanlar oldu. Geldiğimiz noktada ise diziyle ilgili önemli bir eşik atlanıyor.

Bu akşam 97. bölümünü izleyeceğiz Yasak Elma’nın. Ancak yaz döneminde diğer dizilerden daha önce çekimleri başlamıştı ve bu nedenle de dizi stoklu gidiyor. Biz 97’yi izlesek de bu hafta dizinin 100. bölümü çekiliyor. Yani Yasak Elma, 3 hafta sonra ‘dalya’ diyor!

Yasak Elma dizisi 3 bölüm sonra bir eşik daha atlayacak! Eda Ece şimdiden hatırlatmayı yaptı! 11

Ekranda her diziye kolay kolay nasip olmayacak bir durum bu aslında! Dile kolay 100 bölüm! Şimdilerde 2-3 bölümde biten dizileri düşününce, Yasak Elma, çok zor bir sınavı başarıyla verdi şimdiden!

Eda Ece de 100. bölüm çekimlerinin yapıldığı setten bu konuya parmak basarak şu paylaşımı yaptı…

Yasak Elma dizisi 3 bölüm sonra bir eşik daha atlayacak! Eda Ece şimdiden hatırlatmayı yaptı! 12

Yasak Elma dizisi 3 bölüm sonra bir eşik daha atlayacak! Eda Ece şimdiden hatırlatmayı yaptı! 13