Ana sayfa Sosyal Medya Kıvanç Tatlıtuğ’un oğluna koyacağı iddia edilen isim sosyal medyayı ikiye böldü!..

Kıvanç Tatlıtuğ’un oğluna koyacağı iddia edilen isim sosyal medyayı ikiye böldü!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Magazin basınında yer alan haberlere göre; Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer’in çocuklarının adı belli oldu.

Kıvanç Tatlıtuğ ve eşi Başak Dizer’in bu ay sonu dünyaya gelecek çocuklarının adı çiftin hayranları tarafından merak ediliyordu.

İlk kez anne baba olma mutluluğu yaşayacak olan ünlü çift, oğullarının ismini sonunda belirledi. Magazin basınında, ünlü çiftin çocuklarına ‘Kurt Efe’ adını verecekleri iddia edildi.

Gazetelerde, yakışıklı oyuncunun isim seçiminde 2014 yılında rol aldığı ‘Kurt Seyit ve Şura’ dizisinden esinlendiği şeklinde haberler yer aldı.

Kıvanç Tatlıtuğ'un oğluna koyacağı iddia edilen isim sosyal medyayı ikiye böldü!.. 7

2014 yılında Star TV’de yayınlanan Kurt Seyit ve Şura dizisinde ‘Kurt Seyit’ karakterine hayat veren Kıvanç Tatlıtuğ dizide başrolü Farah Zeynep Abdullah ile paylaşmıştı.

Dizi çok uzun soluklu olmadı ancak Kıvanç Tatlıtuğ, Kırımlı Türk bir asker olan ‘Kurt Seyit’ rolü ile hafızalarda yer etti.

Oyuncunun oğluna ‘Kurt Efe’ ismini vereceğini duyan hayranları sosyal medyada pek çok farklı yorumlarda bulundular.  Çiftin bazı hayranları ismi çok beğendi ve ‘İsmi ile çok yaşasın’  şeklinde yorumlarda bulundular.

Ünlü çiftin bir kısım hayranı ise; ‘Çok saçma bir isim’ yorumlarında bulundu. Bazı takipçileri de oyuncunun rol aldığı bir başka yapım olan Kuzey ve Güney dizisini hatırlatarak ‘Kuzey’ olsaymış’ yorumları yaptı.