Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin’e ne oldu? Oyuncunun üstü başı kanlar içerisindeki görüntüsü sosyal medyada gündem oldu!

Kerem Bürsin’e ne oldu? Oyuncunun üstü başı kanlar içerisindeki görüntüsü sosyal medyada gündem oldu!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Hande Erçel ile başrolü paylaştığı Sen Çal Kapımı dizisinin ardından Kerem Bürsin’in dünya çapında ünü giderek arttı.

Oyuncu, özellikle Latin Amerika ülkelerindeki hayranları tarafından çılgınca karşılanıyor. Özellikle İspanya’da yaşanan Kerem Bürsin hayranlığı giderek tırmanıyor!

Instagram’da 10.9 milyon takipçisi olan oyuncunun sosyal medya paylaşımları da hayranları tarafından merakla bekleniyor. Kerem Bürsin son sosyal medya paylaşımıyla gündem oldu.

Yüzü, üstü başı kanlar içinde bir fotoğrafını instagram hesabında paylaşan ünlü oyuncu, “Şıra dışı bir hikaye” notunu düştüğü fotoğrafına #Lemi etiketini koyarak yakında yazdı.

Kerem Bürsin'e ne oldu? Oyuncunun üstü başı kanlar içerisindeki görüntüsü sosyal medyada gündem oldu! 7

Kerem Bürsin’in paylaşımının ardından son 4 saat içerisinde ‘Lemi’ etiketi oyuncuyla ilgili en çok araştırılan konu oldu. Oyuncunun paylaşımı kısa sürede çok sayıda beğeni ve on bine yakın yorum aldı.

İspanyadaki popülerliği giderek artan Kerem Bürsin son aylarda İspanya’ya sık sık gidip geliyor ve görüşmeler yapıyor. Ülkedeki ünü giderek artan Bürsin’in bir dizi bazı anlaşmalara imza atması söz konusu.

Oyuncunun, ülkede çekilecek kimi dizi-sinema filmi veya farklı yapımlarda rol almak için İspanyolca öğrenmeye çalıştığı da biliniyor. Oyuncunun yeni projesinin bu ülke ile bağlantılı olup olmadığı da merak edilen konular arasında.