Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin’in dikkat çeken son paylaşımları! Maldivler sonrası ne yapıyor?

Kerem Bürsin’in dikkat çeken son paylaşımları! Maldivler sonrası ne yapıyor?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Sen Çal Kapımı dizisinde Hande Erçel ile başrolde yer alan Kerem Bürsin, instagram paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Oyuncu, Haziran ayında yeniden yayınlanmaya başlayacak dizisinin sezon arasında, Erçel ile birlikte Maldivler’e gitmişti.

İki başrolün aynı anda aynı yerde tatil yapmaları, aralarındaki aşk iddialarını da büyüttü. İkiliden bu konuda bir açıklama gelmese de hayranları onları bir arada görmek istiyor.

Her iki oyuncunun da Maldivler dönüşünde instgram hesapları daha bir dikkatle takip edilmekte. Kerem Bürsin’in son paylaşımları aşağıda yer alıyor.

Oyuncu geçtiğimiz gün yaptığı bir paylaşımla bir proje üzerine çalıştığını göstermişti. Bir reklamla veya benzeri bir proje ile ilgili olduğunu düşündürdü ama henüz bir netlik yok.

Kerem Bürsin'in dikkat çeken son paylaşımları! Maldivler sonrası ne yapıyor? 9

Bürsin ayrıca 2014 yılında oynadığı Şeref Meselesi dizisi ile ilgili bir paylaşımı ile de dikkatleri çekti. Diziden bir karenin fotoğrafını paylaşan kameraman Hakan Gencan’ın paylaşımını repost eden oyuncu, “vay vay vay” notunu düştü.

Kerem Bürsin'in dikkat çeken son paylaşımları! Maldivler sonrası ne yapıyor? 10

Bir başka paylaşımında ise köpeğini gezmeye çıkardığı görülüyor oyuncunun. Açık alanda yürüyüşe giden Kerem Bürsin’in pozunu kimin çektiği ise ayrı bir merak konusu…

Kerem Bürsin'in dikkat çeken son paylaşımları! Maldivler sonrası ne yapıyor? 11