Ana sayfa Sosyal Medya Cam Tavanlar dizi oyuncuları Kubilay Aka ve Bensu Soral, iddiaya girdi, kazanan belli oldu!

Cam Tavanlar dizi oyuncuları Kubilay Aka ve Bensu Soral, iddiaya girdi, kazanan belli oldu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’nin yeni romantik komedi dizisi Cam Tavanlar’ın çekimleri kısa bir süre önce başladı. Dizinin ilk tanıtımı da geçtiğimiz hafta ekrana geldi. Bensu Soral ve Kubilay Aka’yı bir araya getiren Cam Tavanlar dizisi merakla bekleniyor.

Soral’ın uzun süredir ekranlarda olmayışı, hayranlarının heyecanını daha da arttırmakta. İçerde dizisinden sonra dizilerde rol almayan oyuncu, yeni diziyle yakında ekrana dönecek.

Kubilay Aka ise Çukur dizisinden henüz yeni ayrıldı. Tam 4 sezon boyunca Celasun karakterine başarılı bir şekilde hayat verdi.

İki genç ve başarılı ismin yeni projesi merakla bekleniyor. Çekimleri başlayan dizinin setinden fotoğraflar da oyuncular tarafından gelmeye başladı.

Başrolde yer alan iki oyuncunun şimdiden çok iyi anlaştıkları da yaptıkları bir paylaşımla ortaya çıktı. Birbirleri ile iddiaya girdikleri ve kazananın da Bensu Soral olduğu paylaşıma yansıdı.

Cam Tavanlar dizi oyuncuları Kubilay Aka ve Bensu Soral, iddiaya girdi, kazanan belli oldu! 8

Soral, elindeki kahve bardağını kaldırarak “Cam Tavanlar setinde iddia kazanmışımdır” diyerek Kubilay Aka’yı etiketledi. Kaybeden Kubilay Aka ise “Cam Tavanlar setinde iddia kaybetmişimdir” notunu düştü aşağıdaki fotoğrafa.

Aka’nın iddiayı kaybettikten sonra üstüne bir bardak su içtiğini anlatan elinde bardaklı pozu görülüyor. İkilinin hangi konuda iddiaya girdiği ise bilinmiyor. Ancak bu paylaşımla, iki oyuncu dizinin setindeki samimiyeti de ortaya koymuş oldular…

Cam Tavanlar dizi oyuncuları Kubilay Aka ve Bensu Soral, iddiaya girdi, kazanan belli oldu! 9