Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin’in en büyük hayallerinden biri ne?

Kerem Bürsin’in en büyük hayallerinden biri ne?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de yayınlanan ‘Sen Çal Kapımı’ dizisi ile kariyerinde çok büyük bir ivme yakalayan, özel hayatında da Hande Erçel’le ilişkisiyle mutluluğu bulan Kerem Bürsin hem işte hem de aşkta kazanan ünlü isimler arasında yer alıyor.

Bugüne kadar, ‘Bu Şehir Arkandan Gelecek’, ‘Şeref Sözü’, ‘Güneşi Beklerken’ gibi başarılı projelerde yer alan ünlü oyuncu, en son rol aldığı Fox TV’de yayınlanan ‘Sen Çal Kapımı’ dizisiyle adını tüm dünyaya duyurdu. Kerem Bürsin son dönemlerde hiç kuşkusuz hayatının en parlak dönemini yaşıyor.

Elle Türkiye Dergisi’nin Ekim ayı sayısının kapağında yer alan Kerem Bürsin  ‘Sen Çal Kapımı’ sona erdikten sonra kendisini özleyen hayranlarını sevindirdi. Ünlü oyuncu dergiye samimi açıklamalarda bulundu.

Kerem Bürsin'in en büyük hayallerinden biri ne? 7

“Bu kadar fazla ve farklı ülkede yaşayınca insan doğal olarak bir aidiyet sıkıntısı yaşıyor ama ben Türkiye’ye aitim, bunu çok net olarak hissedebiliyorum. Ülkemi çok seviyorum” diyen Kerem Bürsin, “Bence en olağanüstü yanlarımızdan biri, dostluklarımızın çok güçlü olması. Hatta ‘dost’ kelimesi bile çok özel bence. Dostum dediğin kişiyle duvarsız, sınırsız, derin muhabbetler edebilmek… İhtiyacım olduğunda ne olursa olsun yanımda olacaklarını bilmek… Bunları dünyanın başka yerlerinde kolay kolay bulamazsınız” şeklinde konuştu.

Dergiye hayallerini de anlatan 34 yaşındaki Kerem Bürsin, “Hayalim 70-80 yaşıma kadar bu işi en güzel ve en keyifli şekilde yapabilmek.” dedi.