Ana sayfa Dizi Haberleri Yakışıklı oyuncu Kubilay Aka yeni projesini seçti!

Yakışıklı oyuncu Kubilay Aka yeni projesini seçti!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’de yayınlanan Vatanım Sensin dizisiyle izleyicilere ilk kez adını duyuran, Çukur dizisiyle de kariyerinde büyük bir sıçrama yapan Kubilay Aka yeni projesini belirledi.

En son Cam Tavanlar dizisiyle Star TV’de izlediğimiz Kubilay Aka, sıra dışı konusuyla dikkat çeken dizide başrolü Bensu Soral’la paylaşmıştı. Kadınların iş dünyasında ayakta kalma mücadelesini anlatan dizinin, düşük reytingler sebebiyle finaline karar verilmişti. İzleyici Bensu Soral ve Kubilay Aka’yı bir türlü birbirine yakıştıramamış, hikayeyi gerçekçi bulmamıştı.

Yakışıklı oyuncu Kubilay Aka yeni projesini seçti! 8

Dizinin sona ermesiyle sessizliğe bürünen Kubilay Aka bu kez Aşk 101 dizisiyle gündeme geldi. Çekimleri yaklaşık bir yıl önce tamamlanan dizi nihayet dün Netflix’te yayına girdi. Kubilay Aka’nın başrollerinden birinde yer aldığı dizi sosyal medyada gündemi de alt üst etti.

Hemen ardından Kubilay Aka’nın yeni projesi belli oldu. Buna göre geçtiğimiz gün çekimlerine başlanan İrem Sak’ın hikayesini yazdığı ve başrolünde yer aldığı Modern Kadın isimli dizinin bir diğer başrol oyuncusu Kubilay Aka olacak.

İrem Sak ve Kubilay Aka daha önce Çukur dizisinde beraber rol almıştı. İkili kısa bir aradan sonra yeniden bir dizide buluştu. İrem Sak, Modern Kadın dizisiyle senaristlik dünyasına da adım atmış oldu.

Yakışıklı oyuncu Kubilay Aka yeni projesini seçti! 9

Dijital bir kanalda yayınlanacak olan dizinin çekimlerine başlandı. Farklı farklı hikayelerden oluşacak ve 10 bölüm olarak çekilecek olan dizide birçok konuk oyuncu da yer alacak.

Özlem Tokarslan, Gözde Kaya ile Hakan Salınmış’ın da kadrosunda yer aldığı Modern Kadın isimli dizinin yönetmeni İrem Sak’ın abisi Ayberk Sak.