Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin, eski rol arkadaşına yayın esnasında şaşkınlık yaşattı!

Kerem Bürsin, eski rol arkadaşına yayın esnasında şaşkınlık yaşattı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yakışıklı oyuncu Kerem Bürsin, mesleğindeki başarısı kadar mütevaziliği ve sıcaklığıyla da tanınıyor. Bürsin kimi zaman yaptığı sürprizlerde hayranlarını ve arkadaşlarını şaşırtmayı başarıyor. Yakışıklı oyuncu en son sürprizini eski rol arkadaşına yaptı.

Dünya çapında büyük bir başarı yakalayan Sen Çal Kapımı dizisinin sona ermesinden sonra hala yeni bir projeye başlamayan Kerem Bürsin, sosyal medyadaki paylaşımları, yüzü olduğu markaların reklamları ve sevgilisi Hande Erçel’le ayrılığıyla gündeme geliyor.

Yakışıklı oyuncu zaman gösterdiği mütevazi davranışlarla da hayranlarının büyük takdirini kazanıyor. Kerem Bürsin son olarak eski rol arkadaşı Neslihan Yeldan’a büyük bir sürpriz yaparak alkışları topladı.

Sen Çal Kapımı dizisinde Kerem Bürsin’ini annesini canlandıran Neslihan Yeldan, Kadının Eseri isimli programa konuk oldu. Kerem Bürsin de yayına videoyla bağlanarak Yeldan’a bir sürpriz yaptı. Bürsin, Yeldan’la ilgili şunları söyledi:

“Seni çok seviyorum. Çok özel ve inanılmaz bir oyuncusun. Seni ve seninle çalışmayı çok özledim. İyi çalıştık, iyi ki tanıştık. İyi ki çok komik ve güzel anılarımız var. Seviyorum seni, görüşürüz inşallah.”

Kerem Bürsin’in bu sürprizi Neslihan Yeldan’ın da büyük bir şaşkınlığa uğramasına neden oldu. Yeldan, Kerem Bürsin’in sözleri üzerine ne kadar mutlu olduğunu dile getirdi.

Başarılı oyuncu Neslihan Yeldan, Sen Çal Kapımı’nın ardından yine Fox TV’de yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisine konuk oyuncu olarak katıldı. Dizinin birinci ve dördüncü bölümünde rol alan oyuncu şu an setlerden uzak.