Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Sevda Erginci tiyatro sahnesinde, biletler hemen tükendi!

Sevda Erginci tiyatro sahnesinde, biletler hemen tükendi!

tarafından ker_def

Defne Kayalar, Engin Hepileri, Doğa Halis ve Sevda Erginci’yi buluşturan “Anne” tiyatro oyunu, prömiyer tarihinin belli olmasının ardından yoğun ilgi gördü. İlk 3 oyunun biletleri tükendi.

Engin Hepileri’nin kurucusu olduğu Tiyatro İN’in yeni yapımı olan “Anne” 17 Mart’ta Moda Sahnesi’nde yapacağı prömiyerle yolculuğuna başlıyor! Prömiyerin ardından 18-19-20 Mart’ta Moda Sahnesi’nde, 30 Mart’ta Ankara Şinasi Sahnesi’nde, 9 Nisan’da Fişekhane’de ve 27 Nisan’da Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde tiyatroseverlerle buluşacak olan oyunun ilk 3 gününün biletleri ise satışa çıktığı gibi tükendi.

Engin Hepileri yeni oyunu “Anne” için; “Üretmenin çok önemli olduğu bu dönemde izleyiciyle buluşuyor olmak çok heyecan verici. Oyunda eril aile yapılanmasında hayatı elinden kayıp giden bir kadının hikayesini, izleyicilere hayati perspektifler katabilecek bir yorumla anlatmayı amaçlıyoruz. Tiyatro.iN olarak, Kadın Hakları mücadelesinde arabeskleşmeyen bu tarifi çok önemsiyoruz” diyor.

Sevda Erginci tiyatro sahnesinde, biletler hemen tükendi! 7

Oscar ödüllü Fransız yazar Florian Zeller’ın yazdığı bir tiyatro metni olan “Anne”, Anthony Hopkins’e de Oscar kazandıran 2018 yapımı “Baba” ve “Oğul” ile birlikte üçlemenin bir parçası.

Başarılı oyuncu Onur Ünsal’ın da ilk yönetmenlik deneyimi olan “Anne” nin dekor ve ışık tasarımını Cem Yılmazer, müzik ve ses tasarımını Mert Üçer, kostümlerini ise Hazal Gürel yapıyor.

Oyunun yapımını; “Katil Joe”, “Oda ve Adam”, “Akciğer” ve“39 Basamak” oyunlarının yapımlarını da üstlenen, Engin Hepileri’nin kurucusu olduğu Tiyatro.iN gerçekleştiriyor.