Ana sayfa Sosyal Medya Kerem Bürsin’in yeni projesi Burcu Biricik’i heyecanlandırdı!..

Kerem Bürsin’in yeni projesi Burcu Biricik’i heyecanlandırdı!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Sen Çal Kapımı isimli romantik komedi dizisinin final yapmasından sonra yaklaşık bir yıldır ekranlardan uzakta kalan ünlü oyuncu Kerem Bürsin yeni projesini dijital için çekiyor.

Disney Plus’ın yüzü olan ünlü oyuncu, Bi’ Tuhaf Hikaye isimli dizide Ebrar Alya Demirbilek ile birlikte rol alıyor. Ay Yapım imzalı diziden ilk görüntüler sosyal medyada yayınlanmış ve büyük ilgi görmüştü.

Kerem Bürsin, sosyal medya hesabında yaptığı son paylaşımda filmden kısa bir kesit video yayınladı. Oyuncunun Şeref Meselesi dizisinde beraber rol aldığı oyuncu Burcu Biricik’te paylaşıma yorum yaptı.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Kerem Bürsin (@thebursin)’in paylaştığı bir gönderi

Burcu Biricik paylaşıma; “Neler Nelerr” şeklinde yorum yapıp ateş emojisi koydu. 8 bölüm olarak çekilecek olan Bi’Tuhaf Hikaye’den yayınlanan video Kerem Bürsin’in yeni projesini heyecanla bekleyen hayranlarını da  heyecanlandırdı.

Dizinin 2023’te yayına girmesi bekleniyor. Oyuncu son yaptığı açıklamada, “Sadece iş var hayatımda. Çok çalışıyorum. Yakın zamanda sürprizleri patlatacağız. Güzel bir şey olacak ama sürpriz” diyerek  diziden ilk mesajı vermişti.

Kerem Bürsin sosyal medya hesabında daha öncede, dizinin setinden yüzünün kanlar içindeki bir fotoğrafını paylaşarak heyecan yaratmıştı.  Bu paylaşım oyuncunun dünyanın dört bir yanındaki hayranlarını çok meraklandırdı. Kerem Bürsin Bi’Tuhaf Hikaye’de, ‘Mali’ Ebrar Alya Demirbilek ise ‘Hazar’ karakterine hayat verecek.