Ana sayfa Dizi Haberleri Aldatmak dizisinin yurt dışında öne çıkmasını sağlayan Yusuf Çim gerçeği!

Aldatmak dizisinin yurt dışında öne çıkmasını sağlayan Yusuf Çim gerçeği!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türkiye’de hikayesi ile etkileyici reytingler almaya devam eden Aldatmak dizisi, Vahide Perçin’in 2 yıllık aradan sonra yeniden ekranda fırtına gibi estiği bir yapım olarak öne çıkıyor. Yurt dışında ise sosyal medyadaki paylaşımlara bakılınca diziyi sırtlayan isim olarak Yusuf Çim öne çıkıyor.

Çilek Kokusu dizisinde canlandırdığı Burak karakteri ile 2015 yılında setlere adım atan Yusuf Çim, bu hikayenin birçok ülkede yayınlanması ile birlikte yurt dışında da dikkat çeken Türk oyunculardan birisi oldu. Ardından farklı yapımlarda başarılı performanslar sergileyen oyuncu, birbiri ardına birçok projede yer alarak kendisini çok geliştirdi. Bu süreçte yurt dışında çok geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başaran Yusuf Çim hem sempatikliği hem de yetenekleri ile yabancı hayran patlaması yaşıyor.

Aldatmak dizisinin yurt dışında öne çıkmasını sağlayan Yusuf Çim gerçeği! 8

Geçtiğimiz aylarda Hayaller ve Hayatlar isimli dizideki Sergen performansı ile de yabancı hayranlarının övgüleriyle karşılaşan oyuncu, şimdilerde ise Aldatmak isimli dram dizisinde Ozan karakterini canlandırıyor. Yusuf Çim, her şeyin en iyisinde gözü olan Ozan karakterini o kadar inandırıcı canlandırıyor ki, bir an önce zengin olmak isteyenler ekranda yansımaları olan Ozan’a yakınlık hissedecektir.

Kolay yoldan lüks bir hayat yaşamak uğruna başına birçok dert açabilen Ozan karakteri ile Yusuf Çim, kariyerinde çok başarılı bir dönem yaşıyor. Aldatmak dizisinin iyi reytingler almasının yanı sıra oyuncunun karaktere çok iyi uyum sağlaması da son dönemde sosyal medyada çok konuşulmasını sağladı.

Aldatmak dizisiyle ilgili yurt dışındaki dizi hayranları en çok da Yusuf Çim’in sahnelerini paylaşıyor ve oyuncuya bu rolün ne kadar çok yakıştığına dair yorumlar yapılıyor.

Aldatmak dizisinin yurt dışında öne çıkmasını sağlayan Yusuf Çim gerçeği! 9

Yusuf Çim’in dizinin 16. bölümünden itibaren yeni bir partneri daha olacak. Selin Kahraman, Aldatmak dizisine Zeliş isimli karakter ile katıldı.

Yusuf Çim ile Selin Kahraman ikilisinin uyumu şimdiden merakla bekleniyor. Aldatmak dizisi atv’nin 2023 yılında da en etkili projelerinden birisi olmaya aday gözüküyor.