Ana sayfa Dizi Haberleri Kerem Bürsin’li Bu Şehir Arkandan Gelecek Şili’de reyting zirvesini zorladı!

Kerem Bürsin’li Bu Şehir Arkandan Gelecek Şili’de reyting zirvesini zorladı!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Sen Çal Kapımı dizisiyle elde ettiği başarının ardından dünya çapındaki hayran kitlesini milyonlara ulaştıran Kerem Bürsin’in dizileri çok uzak ülkelerde izlenme rekorları kırıyor. Kerem Bürsin’in başrolünde yer aldığı Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisi Şili’de büyük bir başarıya imza attı.

Kerem Bürsin’in başrolünü Leyla Lydia Tuğutlu’yla paylaştığı Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisi dün ilk bölümüyle Şilili izleyicilerin karşısına çıktı. Sen Çal Kapımı ile bir çığ gibi büyüyen Kerem Bürsin hayranlığı sayesinde dizi 9.7 reyting ile büyük bir açılış yaparak zirveyi zorladı. Dizi Mega isimli kanalda Puerto Estambul Estreno adıyla ekrana geliyor.

Ay Yapım tarafından çekilen Bu Şehir Arkandan Gelecek dizisi 2017 yılında Türk izleyiciyle buluşmuştu. Gürkan Uygun ve Defne Kayalar’ın da rol aldığı dizi ATV’de 20 bölüm olarak yayınlanmıştı.

Kerem Bürsin’li Bu Şehir Arkandan Gelecek Şili’de reyting zirvesini zorladı! 7

Kerem Bürsin’den yurt dışında bir başarı haberi de Portekiz’den gelmişti. 2018 yılında çekilen ve BluTV’de yayınlanan Yaşamayanlar dizisi Portekiz’de büyük bir başarıya imza atmıştı. Dizi ülkedeki yayınında %62.4 oran elde ederek korku türünde en çok izlenen dizi olmuştu.

Yakışıklı oyuncu Sen Çal Kapımı dizisinin sona ermesinden sonra hala bir projede yer almadı. Sen Çal Kapımı’daki rol arkadaşı ve gerçek hayattaki sevgilisi Hande Erçel’le ayrılığıyla gündeme gelen oyuncu bu aralar markaların reklam filmlerinde oynamayı tercih ediyor.

Ancak Kerem Bürsin’in çok yakında bir sinema filmiyle hayranlarının karşısına çıkacağı belirtiliyor. Bürsin’in pandemi öncesinde çekilen ve başrolünü İrem Helvacıoğlu ile paylaştığı Eflatun isimli filmin yayın tarihi hakkında bir açıklama yapılmadı.