Ana sayfa Sosyal Medya Sosyal medyada aradığı emojiyi bulamayan Eda Ece Yasak Elma’nın rakiplerine nasıl nispet yaptı?

Sosyal medyada aradığı emojiyi bulamayan Eda Ece Yasak Elma’nın rakiplerine nasıl nispet yaptı?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin fenomen dizisi Yasak Elma 5. sezonuyla da reytinglerde zirveye oynamaya devam ediyor. Absürd hikayesine rağmen izleyiciyi ekran başına kilitlemeyi başaran yapım pazartesi akşamı yayınlanan 133. bölümüyle bir kez daha reyting listesinde üst sıraya yerleşti.

Tüm kişiler ve AB gruplarında Yasak Elma dizisi muhteşem çıkışı ile TRT1’deki rakibi Alparslan Büyük Selçuklu’yu geçti. Yasak Elma’nın bu başarısı Eda Ece’yi sosyal medyada harekete geçirdi.

Dizinin ilk sezonundan itibaren ‘Yıldız’ karakterini başarıyla canlandıran ve izleyici tarafından çok sevilen Eda Ece paylaşımıyla sosyal medyayı salladı.

Sosyal medyada aradığı emojiyi bulamayan Eda Ece Yasak Elma'nın rakiplerine nasıl nispet yaptı? 7

İnstagram hesabında reyting listesini paylaşan oyuncu ‘Yanan elma emojisi lazım oldu’ notunu düştüğü paylaşımıyla adeta rakiplerine nispet yaptı.

Tam beş sezondur devam eden dizi saçma ve abartılı konusu nedeniyle birçok kez eleştiri yağmuruna tutulsa da sadık izleyici diziyi takipten vazgeçmedi. Kimi Yasak Elma’nın içindeki entrikaya kendini kaptırdığından kimisi de  hikayesiyle kafasını boşalttığından diziyi izlemeye devam etti.

Medyapım tarafından çekilen Yasak Elma dizisi aynı zamanda Fox TV’nin en uzun soluklu dizisi olmayı başardı.  Kulislerde, Yasak Elma’nın yapımcısı Fatih Aksoy’un, dizinin altıncı sezonunun da yayınlanmasını hedeflediği ve kendi yapımcılık kariyerinde zirveye çıkmak için de Yasak Elma’yı 200. bölüme kadar devam ettirmek istediği konuşuluyor.