Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kertenkele dizisi ve Mucize filminin güzel oyuncusu Seda Tosun evlendi…

Kertenkele dizisi ve Mucize filminin güzel oyuncusu Seda Tosun evlendi…

tarafından zk zk

‘Mucize’ filmi ve ‘Kertenkele’ dizisiyle tanınan Seda Tosun, müzisyen Eymen Adal’la önceki gün İstanbul Beylikdüzü’nde bulunan Saklı Deniz’de düzenlenen kır düğünüyle dünyaevine girdi

Yaklaşık iki yıldır ilişki yaşadığı Eymen Adal’la geçtiğimiz ay nişanlanan Seda Tosun, daha önce kasım ayı olarak açıkladığı düğününü sürpriz bir kararla öne çekmişti.

Milliyet’ten Emrah Akçaay’ın haberine göre, İstanbul Beylikdüzü’nde, 250 özel davetlinin katıldığı bir törende hayatını Eymen Adal’la birleştiren Seda Tosun, damadın ayağına basmayı da ihmal etmedi.

Kertenkele dizisi ve Mucize filminin güzel oyuncusu Seda Tosun evlendi... 8

Nikah töreninde gelinin şahitliğini yakın arkadaşı Ayşe Nokay yaparken, damadın nikah şahitliğini ise Seda Tosun’un ‘Kertenkele’ dizisinden rol aldığı arkadaşı Caner Atacan yaptı.

Bir ömür boyu mutluluğa “Evet” diyen çiftin evlilik cüzdanlarını “Yuvayı dişi kuş yapar” diyerek Seda Tosun’a teslim eden nikah memuruna “Ben de yapabilirim aslında. Elimden her iş gelir” sözleri ile karşılık veren damat Eymen Adal, töreni izleyen misafirleri güldürdü.

Nikah töreninin ardından ilk danslarını Shradda Kapor’un rol aldığı ‘Galliyan’ filminin müziği eşliğinde yapan çift, daha sonra geleneklerine uygun olarak pasta keserek mutluluklarını perçinlediler.

Seda Tosun-Eymen Adal çifti, balayı içinde Kıbrıs’ı tercih edecek. (Posta)

Kertenkele dizisi ve Mucize filminin güzel oyuncusu Seda Tosun evlendi... 9